Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Forma-1: Brazil Nagydíj, jégkorong: olimpiai selejtező

Topsport a KOS-képernyőn
f1-cars

Az egyik októberi futam közvetítését terveztük (amikor még biztosan vannak izgalmak!), de annyira kiegyensúlyozott a küzdelem az idei Forma-1-es világbajnokságon, hogy áttettük az off-tube feladatot novemberre. Az idényzáró Brazil Nagydíjat közvetítik majd a sportos hallgatók, kötelező televíziós gyakorlatként.

kostozsdeEzzel kapcsolatos KOS-tőzsde-feladat (NEMCSAK SPORTOSOKNAK!) ITT!

Hoki HK
JegkorongAltalanos

Olimpiai selejtező tornát – az ellenfelek: Hollandia, Horvátország, Litvánia – közvetíthetnek a KOS-hallgatók, a helyszínről, élőben, a Papp László Budapest Sportarénából. Lehet, hogy nem is csak egy napon... 
Hoki HK – azaz jégkorong helyszíni közvetítés – november 9-10-11-én.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés