Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Főszerepben, földön és sarokban

Fiatal vizsgaelnökök

NemethKornel31KozvetitA foci BL-műsort osztályozó Németh Kornél (KOS-31., a Karc FM szerkesztő-riportere, az Eszterházy Károly Főiskola tanára) után az újabb televíziós vizsgán is fiatal tanárok értékeltél hallgatóinkat, akik 12, 9, illetve 5 évvel ezelőtt diákként már átestek hasonló feladaton a KOS-ban.

A kezdők (KOS-55.) magazinműsorának vizsgaelnöke Fogl Balázs (KOS-36., utanpotlassport.hu, iskolaigazgató-helyettes) volt.
A végzősök (KOS-54.) kibővített híradójának bíráló tanáraként pedig Kocsis-M. Brigitta (KOS-45., az MTVA szerkesztő-műsorvezetője) töltött be főszerepet az első januári hétvégén.

FoglBalazsStudioFoldon2018.01.Avlak-vizsga
Fogl tanár úr, ha kellett, a padlón: műsor közben
– a képhatár alatt – tekergette az erősítő gombjait,
hogy a műsorvezetők jobban hallják a bejátszókat

Kocsis-M.Brigitta45Vizsgaelnok2018.01.KOS-54.tv-vizsgaDH
Kocsis tanárnő pedig a sarokba húzódva írta menet közben az értékelést, hogy ne zavarja az egymást váltó műsorvezetőket, az operatőröket és a több helyszínt is mutató kamerákat 

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés