Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Generációk együtt

A KOS hallgatói is köszöntötték Makk Károlyt

Közelgő 90. születésnapja alkalmából ünnepséget szervezett a MÚOSZ Életmód Szakosztálya Makk Károly tiszteletére, melyen a KOS-t Varga Veronika (KOS-51.) és Csető Zsolt (KOS-51.) képviselte. Mivel az ő írásuk volt a legkiemelkedőbb a rendezőről szóló ismeretterjesző cikkek közül, így azt személyesen a filmtörténeti legendának is felolvashatták, aki könnyekig meghatódott.

makkszulinap
Varga Veronika (KOS-51.) és
Csető Zsolt (KOS-51.) Makk Károllyal

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés