Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Generációk együtt

A KOS hallgatói is köszöntötték Makk Károlyt

Közelgő 90. születésnapja alkalmából ünnepséget szervezett a MÚOSZ Életmód Szakosztálya Makk Károly tiszteletére, melyen a KOS-t Varga Veronika (KOS-51.) és Csető Zsolt (KOS-51.) képviselte. Mivel az ő írásuk volt a legkiemelkedőbb a rendezőről szóló ismeretterjesző cikkek közül, így azt személyesen a filmtörténeti legendának is felolvashatták, aki könnyekig meghatódott.

makkszulinap
Varga Veronika (KOS-51.) és
Csető Zsolt (KOS-51.) Makk Károllyal

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés