Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Interjú egykori, befutott KOS-hallgatóval

A szavazáson Novodomszky, az életben Méhes és Szántó „nyert″

NovodomszkyEva.Nagy

„Mit gondol, ki lesz a legkeresettebb interjúalany a márciusi cikkírási feladat – BESZÉLGETÉS EGY BEFUTOTT KOS-HALLGATÓVAL – során?″ játék döntőjében magasan Novodomszky Éva televíziós műsorvezető (KOS-15.) kapta a legtöbb szavazatot honlapunkon.

A való élet azonban más eredményt hozott: a határidőre (2012. március 26.) leadott KOS-44-es cikkekben nem kevesebb, mint 15 egykori
MehesGaborportrehallgató szólal meg, a legtöbbször – holtversenyben – két sportriporter, Méhes Gábor, a Dél-Magyarország újságírója, egyben a
SzantoDavid01tv2 és a Sport1 kommentátora (KOS-8.), illetve Szántó Dávid tv2-s és DigiSportos szerkesztő-műsorvezető (KOS-18.).

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés