Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Interjú egykori, befutott KOS-hallgatóval

A szavazáson Novodomszky, az életben Méhes és Szántó „nyert″

NovodomszkyEva.Nagy

„Mit gondol, ki lesz a legkeresettebb interjúalany a márciusi cikkírási feladat – BESZÉLGETÉS EGY BEFUTOTT KOS-HALLGATÓVAL – során?″ játék döntőjében magasan Novodomszky Éva televíziós műsorvezető (KOS-15.) kapta a legtöbb szavazatot honlapunkon.

A való élet azonban más eredményt hozott: a határidőre (2012. március 26.) leadott KOS-44-es cikkekben nem kevesebb, mint 15 egykori
MehesGaborportrehallgató szólal meg, a legtöbbször – holtversenyben – két sportriporter, Méhes Gábor, a Dél-Magyarország újságírója, egyben a
SzantoDavid01tv2 és a Sport1 kommentátora (KOS-8.), illetve Szántó Dávid tv2-s és DigiSportos szerkesztő-műsorvezető (KOS-18.).

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés