Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Interjú egykori, befutott KOS-hallgatóval

A szavazáson Novodomszky, az életben Méhes és Szántó „nyert″

NovodomszkyEva.Nagy

„Mit gondol, ki lesz a legkeresettebb interjúalany a márciusi cikkírási feladat – BESZÉLGETÉS EGY BEFUTOTT KOS-HALLGATÓVAL – során?″ játék döntőjében magasan Novodomszky Éva televíziós műsorvezető (KOS-15.) kapta a legtöbb szavazatot honlapunkon.

A való élet azonban más eredményt hozott: a határidőre (2012. március 26.) leadott KOS-44-es cikkekben nem kevesebb, mint 15 egykori
MehesGaborportrehallgató szólal meg, a legtöbbször – holtversenyben – két sportriporter, Méhes Gábor, a Dél-Magyarország újságírója, egyben a
SzantoDavid01tv2 és a Sport1 kommentátora (KOS-8.), illetve Szántó Dávid tv2-s és DigiSportos szerkesztő-műsorvezető (KOS-18.).

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés