Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hajdú B. István (KOS-1.) először (?) címlapon

Kerüli a celeb-szerepet
HBIBlikkRejtveny2011Cimlapweb 

Nem mond nemet az interjú-felkérésekre; ha aktuális tévés szerződése megköveteli, vállalja a nyilvános szerepléseket, de ha csak teheti, kerüli a médiafelhajtást Hajdú B. István (KOS-1.), iskolánk tanára, pedig felesége is szakmabeli.

HBIBlikkRejtveny2011BelivAlloWeb

A Kovácsi-díjas újságíró, a KOS Év műhelytanára cím nyertese (Faragó Richarddal közösen, még 1997-ben) inkább riporteri, kommentátori munkájával szeret kitűnni, hárítja a celeb-szerepet.

Ezért aztán ritkábban is szerepel az újságokban, mint például a KOS „címlapsztárjai″ – Novodomszky Éva, Jaksity Kata, Gönczi Gábor Szujó Zoltán, Szántó Dávid –, 2011 májusában azonban a Blikk Rejtvény 1. és 2. oldaláról is ő mosolyog ránk.

Persze csakis visszafogottan, „hajdúbésen″...

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés