Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hajdú B. István (KOS-1.) először (?) címlapon

Kerüli a celeb-szerepet
HBIBlikkRejtveny2011Cimlapweb 

Nem mond nemet az interjú-felkérésekre; ha aktuális tévés szerződése megköveteli, vállalja a nyilvános szerepléseket, de ha csak teheti, kerüli a médiafelhajtást Hajdú B. István (KOS-1.), iskolánk tanára, pedig felesége is szakmabeli.

HBIBlikkRejtveny2011BelivAlloWeb

A Kovácsi-díjas újságíró, a KOS Év műhelytanára cím nyertese (Faragó Richarddal közösen, még 1997-ben) inkább riporteri, kommentátori munkájával szeret kitűnni, hárítja a celeb-szerepet.

Ezért aztán ritkábban is szerepel az újságokban, mint például a KOS „címlapsztárjai″ – Novodomszky Éva, Jaksity Kata, Gönczi Gábor Szujó Zoltán, Szántó Dávid –, 2011 májusában azonban a Blikk Rejtvény 1. és 2. oldaláról is ő mosolyog ránk.

Persze csakis visszafogottan, „hajdúbésen″...

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés