Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hajdú B. István (KOS-1.) először (?) címlapon

Kerüli a celeb-szerepet
HBIBlikkRejtveny2011Cimlapweb 

Nem mond nemet az interjú-felkérésekre; ha aktuális tévés szerződése megköveteli, vállalja a nyilvános szerepléseket, de ha csak teheti, kerüli a médiafelhajtást Hajdú B. István (KOS-1.), iskolánk tanára, pedig felesége is szakmabeli.

HBIBlikkRejtveny2011BelivAlloWeb

A Kovácsi-díjas újságíró, a KOS Év műhelytanára cím nyertese (Faragó Richarddal közösen, még 1997-ben) inkább riporteri, kommentátori munkájával szeret kitűnni, hárítja a celeb-szerepet.

Ezért aztán ritkábban is szerepel az újságokban, mint például a KOS „címlapsztárjai″ – Novodomszky Éva, Jaksity Kata, Gönczi Gábor Szujó Zoltán, Szántó Dávid –, 2011 májusában azonban a Blikk Rejtvény 1. és 2. oldaláról is ő mosolyog ránk.

Persze csakis visszafogottan, „hajdúbésen″...

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés