Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hamzók Gotfrid nyerte a Kovácsi-díjat, Sebők Zoltáné a KOS Média-díj

Hajdú B., Gundel, Veiszer nyomában...

OsztondijPuzzle

2011 nyarán Hamzók Gotfrid (KOS-41.) – elsősorban filmjeivel, kreativitásával, cikkeivel – nyerte a 100 000 forint pénzjutalommal is járó Kovácsi László Média-díjat a hallgatói kategóriában.
Az ezzel lényegében egyenértékű KOS Média-díj győztese Sebők Zoltán (KOS-41.).

A kezdő hallgatók (KOS-42.) ösztöndíjasairól ITT olvashat.

Az ősszel kezdő évfolyamok számára többnyire a Kovácsi László Média-díj átadásával indul a tanév: a hallgatók jelenlétében adjuk át az egykori KOS-tanár emlékére alapított kitüntetést, rögtön utána pedig a riporterjelöltek készítenek interjút az új és a régi díjazottakkal. (Róluk, a díjról és a névadóról bővebben ITT!)
Lassan tíz éve pedig a hallgatói kategóriában is kiosztjuk a „nagyokéhoz″ hasonló díjazással járó „kisKovácsi-díjat″, évente kétszer, a végzős évfolyam azon kiemelkedő hallgatójának, aki stílusával, tevékenységével leginkább képviseli a névadó szellemi örökségét.

Ugyancsak végzős diák kapja a KOS Média-díjat, egészéves egyenletes teljesítménye alapján. A 41. évfolyamból ezzel a kitüntetéssel elismert Sebők Zoltán ráadásul a KOS-tőzsdén is évfolyamelsőnek is bizonyult, 1355 pontos teljesítményével.

HAMZÓK GOTFRIDNEK ÉS SEBŐK ZOLTÁNNAK Komlósi Gábor iskolaigazgató és Kolozsi Ildikó oktatási igazgató adta át az elismerést a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Mikszáth-termében tartott banketten.

HamzokGotfrid41Diploma2011junMuoszWeb SebokZoltan41Diploma2011MuoszKolozsiWeb

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés