Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hamzók Gotfrid nyerte a Kovácsi-díjat, Sebők Zoltáné a KOS Média-díj

Hajdú B., Gundel, Veiszer nyomában...

OsztondijPuzzle

2011 nyarán Hamzók Gotfrid (KOS-41.) – elsősorban filmjeivel, kreativitásával, cikkeivel – nyerte a 100 000 forint pénzjutalommal is járó Kovácsi László Média-díjat a hallgatói kategóriában.
Az ezzel lényegében egyenértékű KOS Média-díj győztese Sebők Zoltán (KOS-41.).

A kezdő hallgatók (KOS-42.) ösztöndíjasairól ITT olvashat.

Az ősszel kezdő évfolyamok számára többnyire a Kovácsi László Média-díj átadásával indul a tanév: a hallgatók jelenlétében adjuk át az egykori KOS-tanár emlékére alapított kitüntetést, rögtön utána pedig a riporterjelöltek készítenek interjút az új és a régi díjazottakkal. (Róluk, a díjról és a névadóról bővebben ITT!)
Lassan tíz éve pedig a hallgatói kategóriában is kiosztjuk a „nagyokéhoz″ hasonló díjazással járó „kisKovácsi-díjat″, évente kétszer, a végzős évfolyam azon kiemelkedő hallgatójának, aki stílusával, tevékenységével leginkább képviseli a névadó szellemi örökségét.

Ugyancsak végzős diák kapja a KOS Média-díjat, egészéves egyenletes teljesítménye alapján. A 41. évfolyamból ezzel a kitüntetéssel elismert Sebők Zoltán ráadásul a KOS-tőzsdén is évfolyamelsőnek is bizonyult, 1355 pontos teljesítményével.

HAMZÓK GOTFRIDNEK ÉS SEBŐK ZOLTÁNNAK Komlósi Gábor iskolaigazgató és Kolozsi Ildikó oktatási igazgató adta át az elismerést a Magyar Újságírók Országos Szövetsége Mikszáth-termében tartott banketten.

HamzokGotfrid41Diploma2011junMuoszWeb SebokZoltan41Diploma2011MuoszKolozsiWeb

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés