Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatói fórum

„Őrült” kérések

Nem mindennapi kérdésekkel fordulnak időnként a diákok a KOS-hoz.
Meg olykor egymáshoz.
Keresőszavak: pék és fotó; könyv és vízilabda... 

Csendesné Dolinay Margit (KOS-47.?), Újszász:
Pek2009 óta fáj a szívem, hogy nem tudtam elkezdeni a KOS-t. Jelenleg is olyan korlátaim vannak, amelyek nem teszik lehetővé tanulásomat.
Kérdésem az, hogy a tanulók közül lenne-e olyan, aki segítene pék-tankönyvet (munkám folyamatos fotózásával) és életrajzi könyvet írni. Utófinanszírozású projekt.

KOS-komment: ha a korlátok anyagi természetűek, a közelgő PRE-KOS (2013. augusztus 22-28.) esetleg erre is megoldás lehet: a legígéretesebb résztvevő 250 000 forintos tandíjkedvezményt kap a 280 ezres tandíjból.
A fotózásra biztos akad jelentkező, mert Bereki Anikótól (KOS-15.) Dusa Fannyn (KOS-25.) át Kiss Ágnesig (KOS-43.) számos profi fotós akad a KOS-osok közt. 


Kristóf András (KOS-8.), Budapest: 
KristfAndras8Portre2013Óriási szívességet szeretnék kérni! A mi vizsgafeladatunk anno a Központi Sport Iskola (KSI) Csanádi Árpád iskolájáról írt könyv volt. Nekem a Boros „Api” (egykori olimpiai bajnok vízilabdázó) tanterem bemutatása volt kiosztva. Sikeres lehettem, hisz bekerült a könyvbe az a pár oldal! Csakhogy: költöztem vagy 5-ször... És nemcsak a lemez-, a matchbox- és egyéb gyűjteményeim, hanem sok könyvvel együtt ez is eltűnt!
Szeretnék egy-két példányt a könyvből, már ha fellelhető még egyáltalán!

KOS-komment: még a nyári irodai nagytakarítás sem segített; rengeteg ősi relikvia előkerült, de sajnos ezt a könyvet nem találtuk. Talán valamelyik évfolyamtársnak még megvan...


KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés