Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatói honlap

Abszolút!

CsizmadiaDori41Csizmadia Dóri (KOS-41.) készített egy abszolút KOS hallgatói honlapot!
Nem megyünk elébe, majd „elmondja″ ő a lényeget a szerkesztői levélben, inkább csak annyit, hogy zaklassátok az alkotásai-tokkal (videó, blogcikk, bármilyen írás, rádiós anyagok), legyen egyre több csemege a KOS-market polcain!:-)
A honlap címe: KOSmarket.blog.hu
E-mail, ahová az anyagokat várják: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Üdvözöljük a kezdeményezést és gratulálunk a honlaphoz!

 

Dóri szerkesztői levele:

 

Bosszankodni kezdtem azon, hogy bár fél éve mindnyájan az alkotás örömétől izgatottan ütögetjük a klaviatúra billentyűit, vagy éppen az Edius mámorában úszunk, mindezt mégis csak saját örömünkre tesszük.
Hiányzik a megnyilvánulás színpada.
Ekkor támadt az a kósza gondolat a fejemben, hogy össze kellene gyűjteni a csipet csapatot, és létrehozni egy „ilyen aztán még soha nem volt″ honlapot, ahol kiélhetjük fantáziánk végtelenségét.
Örömömre, nagyon hamar elkezdtek gyülekezni a delikvens médiamunkások. Honlapunk megszületése után hamar „dörömböltek az ajtómon″ a jobbnál-jobb ötletekkel.
A lelkesedés nagy, a csapat kitartó, a hangulat eufórikus.
Épp ezért korlátokat sem szabnék a kollégáknak. Csak annyit kérnék tőlük, hogy élvezzék az alkotás szabadságát, és próbálják meg a legtöbbet kihozni magukból!
Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.

Csizmadia Dóra

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés