Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatói honlap

Abszolút!

CsizmadiaDori41Csizmadia Dóri (KOS-41.) készített egy abszolút KOS hallgatói honlapot!
Nem megyünk elébe, majd „elmondja″ ő a lényeget a szerkesztői levélben, inkább csak annyit, hogy zaklassátok az alkotásai-tokkal (videó, blogcikk, bármilyen írás, rádiós anyagok), legyen egyre több csemege a KOS-market polcain!:-)
A honlap címe: KOSmarket.blog.hu
E-mail, ahová az anyagokat várják: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Üdvözöljük a kezdeményezést és gratulálunk a honlaphoz!

 

Dóri szerkesztői levele:

 

Bosszankodni kezdtem azon, hogy bár fél éve mindnyájan az alkotás örömétől izgatottan ütögetjük a klaviatúra billentyűit, vagy éppen az Edius mámorában úszunk, mindezt mégis csak saját örömünkre tesszük.
Hiányzik a megnyilvánulás színpada.
Ekkor támadt az a kósza gondolat a fejemben, hogy össze kellene gyűjteni a csipet csapatot, és létrehozni egy „ilyen aztán még soha nem volt″ honlapot, ahol kiélhetjük fantáziánk végtelenségét.
Örömömre, nagyon hamar elkezdtek gyülekezni a delikvens médiamunkások. Honlapunk megszületése után hamar „dörömböltek az ajtómon″ a jobbnál-jobb ötletekkel.
A lelkesedés nagy, a csapat kitartó, a hangulat eufórikus.
Épp ezért korlátokat sem szabnék a kollégáknak. Csak annyit kérnék tőlük, hogy élvezzék az alkotás szabadságát, és próbálják meg a legtöbbet kihozni magukból!
Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.

Csizmadia Dóra

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés