Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hallgatói honlap

Abszolút!

CsizmadiaDori41Csizmadia Dóri (KOS-41.) készített egy abszolút KOS hallgatói honlapot!
Nem megyünk elébe, majd „elmondja″ ő a lényeget a szerkesztői levélben, inkább csak annyit, hogy zaklassátok az alkotásai-tokkal (videó, blogcikk, bármilyen írás, rádiós anyagok), legyen egyre több csemege a KOS-market polcain!:-)
A honlap címe: KOSmarket.blog.hu
E-mail, ahová az anyagokat várják: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Üdvözöljük a kezdeményezést és gratulálunk a honlaphoz!

 

Dóri szerkesztői levele:

 

Bosszankodni kezdtem azon, hogy bár fél éve mindnyájan az alkotás örömétől izgatottan ütögetjük a klaviatúra billentyűit, vagy éppen az Edius mámorában úszunk, mindezt mégis csak saját örömünkre tesszük.
Hiányzik a megnyilvánulás színpada.
Ekkor támadt az a kósza gondolat a fejemben, hogy össze kellene gyűjteni a csipet csapatot, és létrehozni egy „ilyen aztán még soha nem volt″ honlapot, ahol kiélhetjük fantáziánk végtelenségét.
Örömömre, nagyon hamar elkezdtek gyülekezni a delikvens médiamunkások. Honlapunk megszületése után hamar „dörömböltek az ajtómon″ a jobbnál-jobb ötletekkel.
A lelkesedés nagy, a csapat kitartó, a hangulat eufórikus.
Épp ezért korlátokat sem szabnék a kollégáknak. Csak annyit kérnék tőlük, hogy élvezzék az alkotás szabadságát, és próbálják meg a legtöbbet kihozni magukból!
Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen.

Csizmadia Dóra

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés