Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Haraszti Ádám „Az év műhely-tanára″ a KOS-ban, 2016-ban

„A lendületét ragasztotta át ránk, a hadarását nem :-)"

– írta szemtelenül őszintén Haraszti Ádámra (KOS-27.) adott szavazata mellé az egyik névtelenül voksoló hallgató.
A DigiSport riporterét jelölték a legtöbben 2016-ban, így Acél Anna, Antal-Kolozsi Ildikó, Azurák Csaba, Balázsy Panna, Bárdos András, Bocskay Zsolt, Borbély Zoltán, Egri Viktor, Faragó Richard és Hajdú B. István, Farkasvölgyi Gábor, Fogl Balázs, Harle Tamás, Komlósi Gábor, Kovácsi László (†), Lukáts György, Murányi András, Nagy N. Péter, Novák András, Petur András, Radnai Péter, Rónai Egon, Suba Kata, Süveges Gergő és Novodomszky Éva, Trencsényi Zoltán, Veiszer Alinda után legutóbb az egykori KOS-diák lett AZ ÉV MŰHELYTANÁRA a Komlósi Oktatási Stúdióban.

HarasztiAdam2017DH

A valaha volt egyik legfiatalabb díjazott; s a negyedik, aki aktív sportriporterként került fel a rangos listára. (De nem az első, aki le is fényképezte nevét az iskolában fénylő táblán.)

A KOS az Év tanára választása a világ legtisztább szavazása. A hallgatók voksolnak (évente kétszer, a félévzáró vizsgák során), név nélkül. A győzelem pedig semmiféle díjjal, pénzzel, jutalommal nem jár – „csak″ elismeréssel.

Érdekek, lobbizás, csalás tehát kizárva.

S mégis rangja, presztizse van!
(Olyannyira, hogy évről évre többen tesznek erőfeszítést, hogy azt is megtudják, kik és hány szavazatot kaptak azok, akik már nem nyerhetnek, a kiírás szerint ugyanis ezt a címet mindenki csak egyszer kaphatja meg.)

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés