Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Haraszti Ádám „Az év műhely-tanára″ a KOS-ban, 2016-ban

„A lendületét ragasztotta át ránk, a hadarását nem :-)"

– írta szemtelenül őszintén Haraszti Ádámra (KOS-27.) adott szavazata mellé az egyik névtelenül voksoló hallgató.
A DigiSport riporterét jelölték a legtöbben 2016-ban, így Acél Anna, Antal-Kolozsi Ildikó, Azurák Csaba, Balázsy Panna, Bárdos András, Bocskay Zsolt, Borbély Zoltán, Egri Viktor, Faragó Richard és Hajdú B. István, Farkasvölgyi Gábor, Fogl Balázs, Harle Tamás, Komlósi Gábor, Kovácsi László (†), Lukáts György, Murányi András, Nagy N. Péter, Novák András, Petur András, Radnai Péter, Rónai Egon, Suba Kata, Süveges Gergő és Novodomszky Éva, Trencsényi Zoltán, Veiszer Alinda után legutóbb az egykori KOS-diák lett AZ ÉV MŰHELYTANÁRA a Komlósi Oktatási Stúdióban.

HarasztiAdam2017DH

A valaha volt egyik legfiatalabb díjazott; s a negyedik, aki aktív sportriporterként került fel a rangos listára. (De nem az első, aki le is fényképezte nevét az iskolában fénylő táblán.)

A KOS az Év tanára választása a világ legtisztább szavazása. A hallgatók voksolnak (évente kétszer, a félévzáró vizsgák során), név nélkül. A győzelem pedig semmiféle díjjal, pénzzel, jutalommal nem jár – „csak″ elismeréssel.

Érdekek, lobbizás, csalás tehát kizárva.

S mégis rangja, presztizse van!
(Olyannyira, hogy évről évre többen tesznek erőfeszítést, hogy azt is megtudják, kik és hány szavazatot kaptak azok, akik már nem nyerhetnek, a kiírás szerint ugyanis ezt a címet mindenki csak egyszer kaphatja meg.)

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés