Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Harle Tamás tanárunk hiánypótló sikerkönyve

A szerző a falra ír,
mi firkáljunk a könyvébe! 

HarleOrattartKicsiHa látnak egy sármos férfit az asztalon állva tanítani a KOS-ban, az szinte bizonyosan Harle Tamás – újságíró, író, könyvkiadó-igazgató, tévés műsorvezető és producer –, aki már 1994-ben az Év műhelytanára volt nálunk, aki generációknak tanított meg mindent az írottsajtóról.

Harle2Konyv2012SzukWebHa pedig kezükbe veszik – márpedig vegyék: KOS-hallgatók, másutt tanuló média-diákok, újságírók és műkedvelők! – Harle tanár úr 2012 nyarán megjelent hiánypótló tankönyvét (Az Újságírás Mestersége és Művészete), akkor ne csak nélkülözhetetlen alapműként forgassák, hanem bátran firkáljanak is bele!

A szerző kéri ezt mindenkitől:
„Ebbe a könyvbe jegyzetelni, firkálgatni, vonalakat húzogatni, a lapokat hajtogatni, összegyűrni, rongyosra használni szigorúan szabad!
Elsősorban kalandra hívom olvasóimat.
Fedezzük fel együtt Műfajországot!”

Hát nem jófej?! Hát szabad ellenállni egy ilyen kísértésnek?!

HarleKonyvunnep2012

A Harle-könyvünnep műsorvezetői:
M. Náthon András és Áfra Marietta
(mindkettő KOS-40.)

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés