Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Harle Tamás tanárunk hiánypótló sikerkönyve

A szerző a falra ír,
mi firkáljunk a könyvébe! 

HarleOrattartKicsiHa látnak egy sármos férfit az asztalon állva tanítani a KOS-ban, az szinte bizonyosan Harle Tamás – újságíró, író, könyvkiadó-igazgató, tévés műsorvezető és producer –, aki már 1994-ben az Év műhelytanára volt nálunk, aki generációknak tanított meg mindent az írottsajtóról.

Harle2Konyv2012SzukWebHa pedig kezükbe veszik – márpedig vegyék: KOS-hallgatók, másutt tanuló média-diákok, újságírók és műkedvelők! – Harle tanár úr 2012 nyarán megjelent hiánypótló tankönyvét (Az Újságírás Mestersége és Művészete), akkor ne csak nélkülözhetetlen alapműként forgassák, hanem bátran firkáljanak is bele!

A szerző kéri ezt mindenkitől:
„Ebbe a könyvbe jegyzetelni, firkálgatni, vonalakat húzogatni, a lapokat hajtogatni, összegyűrni, rongyosra használni szigorúan szabad!
Elsősorban kalandra hívom olvasóimat.
Fedezzük fel együtt Műfajországot!”

Hát nem jófej?! Hát szabad ellenállni egy ilyen kísértésnek?!

HarleKonyvunnep2012

A Harle-könyvünnep műsorvezetői:
M. Náthon András és Áfra Marietta
(mindkettő KOS-40.)

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés