Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hétvégi nagyelőadóink húzós mondatai...

A Heti Válasz főszer-kesztője félti a fiatalokat

BorokaiGaborFideszVagottBORÓKAI GÁBOR, a Heti Válasz főszerkesztője, korábban a HírTv igazgatója, az első Fidesz-kormány szóvivője, egykori sportújságíró:
„Meg kell tanulnod, hogy ne töltsd az idődet hülyeségekkel, amiből semmi hasznod. Sok a csapda. Szkeptikus vagyok a mai multiscreen hírfogyasztással”.

DTK-nak is megvan a maga Hufnágel Pistije?

DTothKrisztaKonyvborito2013D. TÓTH KRISZTINA, a Budapest Business Journal újságírója, a TV3, a Hír3, később az RTL Klub szerkesztő-riportere, a Magyar Televízió műsorvezetője, brüsszeli tudósítója, majd a DTK Show arca, a Nők Lapja publicistája, akinek most jelenik meg Jöttem, hadd lássalak című regénye, amelyben azt feszegeti:
„Mindenkinek van egy Hufnágel Pistije. De vajon akkor járunk a legjobban, ha teljesülnek az álmaink?”

Gundel Takács figyeli a következő generációt

GundelTakacsGaborFintorog2011Muosz_35

GUNDEL TAKÁCS GÁBOR Kovácsi-díjas szerkesztő-riporter, műsorvezető, kommentátor, az MTV, a Tv2, majd ismét az MTV főmunkatársa meglepően nyilatkozott közelgő (??) visszavonulásáról:
„Nem akarom megvárni, amíg összesúgnak a hátam mögött, hogy mit csinál itt ez a vén fószer… Már több szempontból is figyelem a következő generációt, hogy ki az, aki kinőheti magát, vagy esetleg átvehet bizonyosfajta stafétákat".

GundelTakacsGaborNagyeloadas2013tavaszSorsKOS45-46AnsnittGundel Takács Gábor órát tart a KOS-ban

Fotó: Buzek Bence (KOS-44.)


KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés