Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hétvégi nagyelőadóink húzós mondatai...

A Heti Válasz főszer-kesztője félti a fiatalokat

BorokaiGaborFideszVagottBORÓKAI GÁBOR, a Heti Válasz főszerkesztője, korábban a HírTv igazgatója, az első Fidesz-kormány szóvivője, egykori sportújságíró:
„Meg kell tanulnod, hogy ne töltsd az idődet hülyeségekkel, amiből semmi hasznod. Sok a csapda. Szkeptikus vagyok a mai multiscreen hírfogyasztással”.

DTK-nak is megvan a maga Hufnágel Pistije?

DTothKrisztaKonyvborito2013D. TÓTH KRISZTINA, a Budapest Business Journal újságírója, a TV3, a Hír3, később az RTL Klub szerkesztő-riportere, a Magyar Televízió műsorvezetője, brüsszeli tudósítója, majd a DTK Show arca, a Nők Lapja publicistája, akinek most jelenik meg Jöttem, hadd lássalak című regénye, amelyben azt feszegeti:
„Mindenkinek van egy Hufnágel Pistije. De vajon akkor járunk a legjobban, ha teljesülnek az álmaink?”

Gundel Takács figyeli a következő generációt

GundelTakacsGaborFintorog2011Muosz_35

GUNDEL TAKÁCS GÁBOR Kovácsi-díjas szerkesztő-riporter, műsorvezető, kommentátor, az MTV, a Tv2, majd ismét az MTV főmunkatársa meglepően nyilatkozott közelgő (??) visszavonulásáról:
„Nem akarom megvárni, amíg összesúgnak a hátam mögött, hogy mit csinál itt ez a vén fószer… Már több szempontból is figyelem a következő generációt, hogy ki az, aki kinőheti magát, vagy esetleg átvehet bizonyosfajta stafétákat".

GundelTakacsGaborNagyeloadas2013tavaszSorsKOS45-46AnsnittGundel Takács Gábor órát tart a KOS-ban

Fotó: Buzek Bence (KOS-44.)


KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés