Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vass István Zoltán, az egykori klasszisrádiós kitüntetése

Szepesi-díjat kapott
a korábbi KOS-tanár
VassIstvanZoltanSzepesi-dij_Kituntetes2018

Vass István Zoltán kapta az idei Szepesi-díjat, amelyet a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány ítél oda a magyar labdarúgás iránt elkötelezett sportújságíróknak.

Az egykori kíváló rádiós sportriporter 1991 és 1999 között oktatott iskolánkban.
Legelső diákjai között volt többek között az a Hajdú B. István (KOS-1.), aki 2016-ban vehette át ugyanezt a díjat, még magától a névadótól, Szepesi Györgytől (Erről ITT tudósítottunk.)

Részlet az Echo-online 2018 októberi híradásából:
„Itt állok és nem tudom, hogy van-e mire szerénynek lennem. Furcsa, nagyon furcsa szakma a mienk, mert nem egyszemélyes. Ki vagyunk szolgáltatva a sportolóknak” –
ezekkel a szavakkal kezdte köszönő beszédét a 2018-as Szepesi-díj nyertese a Groupama Arénában rendezett ünnepségen.
Az elismerést minden évben az a sportújságíró kaphatja meg, aki elkötelezett a magyar labdarúgás iránt.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés