Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kérdések a KOS-hoz, 2017 ősz

Több műhelyt is választhat

Tisztelt KOS!
Azzal tisztában vagyok, hogy a két félév alatt, félévente egy műhelyt kötelező elvégezni, azonban van-e lehetőség egynél több elvégézésére is akár?
Köszönettel, István

Kedves István!
Természetesen járhat több műhelyre is.
A hallgatók többsége 2-t választ általában (eddigi „csúcstartónk” egy KOS-45-ös diák öt évvel ezelőttről: 5 műhely/félév, de az nyilván túlzás.)
A tandíjban félévenként egy műhely ára van benne, további műhelyekért 20e forint fizetendő, október elején.
Várjuk szeretettel!
KOS

Bármikor változtathat szakirányt
UtelagazasTablaMedia.jpg

Amikor regisztráltam a felvételire, bejelöltem, hogy a televíziózás és a sport érdekel. Lehet még változtatni? És az iskola folyamán? Bocs, Áron

Egyáltalán nem baj, ha még nem végleges a döntése. Sőt, lehet, hogy első féléves teljesítménye alapján majd esetleg tanáraink javasolnak szakterület-váltást. Volt már ilyen...

Bus_fotelben_fejetlen_nokkel

Más ne mondjunk, Bus István (KOS-12.) megrögzötten tévézni akart. Az iskola beszélte rá, hogy inkább írjon. Azóta volt a Nők Lapja publicistája, a Playboy főszerkesztője... És nem bánja.

Kedves Áron, tehát bármikor változtathat szakirányt nálunk, nem kell fejvesztve elkapkodnia a döntést.
KOS


A tandíj részletekben fizethető

T Cim ! Meddig tart és mennyibe kerül a sport riporter képzés ? Üdv Tibor

Kedves Tibor!
A KOS-ban valamennyi képzés bruttó 280 ezer forint/félév. Ebben már természetesen mindenféle technikai költség is benne van.
Több részletben is fizethetőz.
Üdv,
KOS


A legkésőbbi tandíjfizetési alkalom 

Szép jó napot! Azt szeretném megkérdezni hogy ha szeptember 16-án viszem magammal a tandíjat az még rendben van? Marcell

Igen. Az az utolsó perc, amikor még befizethető az első tandíjrészlet.
Korábban,sorállás nélkül ugyanez megtehető augusztus 21-től hétköznaponként 11 és 17 óra között a KOS-irodán, vagy átutalással.
KOS


Hétvégére is összesűríthetők a műhelyek

Különösen a műhelyeket várom a KOS-ból. De, ha egy sportos és egy tévés műhelyre is akarok járni, akkor a hétvégéken kívül még két hétköznap is mindig fel kell utaznom Pestre?

Az aktuális évfolyamok összetétele, igénye szerint hirdetünk meg – a szükségesnél több!! –műhelyt, s ezek közül választanak diákjaink. Szombat-vasárnap 4 műhely is lesz a kínálatban. Így akár a hétvégékre is összesűríthető a műhelymunka, elsősorban dolgozó/sportoló/utazó hallgatóink igénye szerint. (Félévenként 1 műhely elvégzése kötelező.)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés