Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-osok podcastja

Nem sulimédia-korosztály,
de könnyed és komoly!

Nem, ez még nem a sulimédia terméke (remélhetőleg az 57-esek és az 56-osok produkciót is hamarosan közzétehetjük a KOS-honlapon!), hanem egy jelenlegi műhelyvezető és két exkosos közös műsora, a kézilabdáról.

EgriViktorPonaczAndras22MatuzKrisztian15WaxszerencseKezilabdaPodcast2018.jpg

A WAXszerencse – azaz Egri Viktor, Pónácz András (KOS-22.) és Matuz Krisztián (KOS-15.) podcastjának vadonatúj epizódja már elérhető az iTuneson és a Soundcloudon, na meg a www.vaxerencse.hu oldalról is.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés