Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Illés Csaba Tibor (KOS-12.) búcsúzik a főszerkesztői széktől

Őszinte szó...

A KOS-honlapon rendszeresen „dicsekszünk” egykori hallgatóink médiakarrierjével. De úgy sportszerű, ha nemcsak a sikerekről számolunk be...

Több mint tíz év a Hot! és a Bravo élén

IllesTiborCsaba12Lekoszonokep2016

Illés Tibor Csaba (KOS-12.) több mint egy évtizednyi (!!) főszerkesztőség után távozik mindkét lap éléről.

A Hot! és a Bravo korábbi főszerkesztője új kihívásokat keres és távozik a kiadótól. A Mediaworks közleményében köszönetét fejezi ki a távozó Illés Csabának, aki 2004 óta irányította a kiadó ifjúsági magazinjait. Nevéhez fűződik többek között a Hot! magazin 2006-os bevezetése, amely azóta a hazai médiapiac meghatározó szereplője lett.

MaurerArvaPalcsekIllesWeb
Maurer Ildikó (KOS-30.), Árva Kornélia (KOS-31.),
Illés Tibor Csaba (KOS-12.)
és Palcsek Zsuzsa
(KOS-12.) az egykori szerkesztőségi fotón 

IdezojelLentFentIgazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és a 10. születésnapját ünneplő Hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását – mondta Illés Csaba.

2016. augusztus 27-től a Hot! főszerkesztői teendőit Kelemen Krisztina látja el, a Bravo új vezetője Kiss Krisztina.

Forrás:
Media & Marketing 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés