Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Illés Csaba Tibor (KOS-12.) búcsúzik a főszerkesztői széktől

Őszinte szó...

A KOS-honlapon rendszeresen „dicsekszünk” egykori hallgatóink médiakarrierjével. De úgy sportszerű, ha nemcsak a sikerekről számolunk be...

Több mint tíz év a Hot! és a Bravo élén

IllesTiborCsaba12Lekoszonokep2016

Illés Tibor Csaba (KOS-12.) több mint egy évtizednyi (!!) főszerkesztőség után távozik mindkét lap éléről.

A Hot! és a Bravo korábbi főszerkesztője új kihívásokat keres és távozik a kiadótól. A Mediaworks közleményében köszönetét fejezi ki a távozó Illés Csabának, aki 2004 óta irányította a kiadó ifjúsági magazinjait. Nevéhez fűződik többek között a Hot! magazin 2006-os bevezetése, amely azóta a hazai médiapiac meghatározó szereplője lett.

MaurerArvaPalcsekIllesWeb
Maurer Ildikó (KOS-30.), Árva Kornélia (KOS-31.),
Illés Tibor Csaba (KOS-12.)
és Palcsek Zsuzsa
(KOS-12.) az egykori szerkesztőségi fotón 

IdezojelLentFentIgazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és a 10. születésnapját ünneplő Hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását – mondta Illés Csaba.

2016. augusztus 27-től a Hot! főszerkesztői teendőit Kelemen Krisztina látja el, a Bravo új vezetője Kiss Krisztina.

Forrás:
Media & Marketing 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés