Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Illés Csaba Tibor (KOS-12.) búcsúzik a főszerkesztői széktől

Őszinte szó...

A KOS-honlapon rendszeresen „dicsekszünk” egykori hallgatóink médiakarrierjével. De úgy sportszerű, ha nemcsak a sikerekről számolunk be...

Több mint tíz év a Hot! és a Bravo élén

IllesTiborCsaba12Lekoszonokep2016

Illés Tibor Csaba (KOS-12.) több mint egy évtizednyi (!!) főszerkesztőség után távozik mindkét lap éléről.

A Hot! és a Bravo korábbi főszerkesztője új kihívásokat keres és távozik a kiadótól. A Mediaworks közleményében köszönetét fejezi ki a távozó Illés Csabának, aki 2004 óta irányította a kiadó ifjúsági magazinjait. Nevéhez fűződik többek között a Hot! magazin 2006-os bevezetése, amely azóta a hazai médiapiac meghatározó szereplője lett.

MaurerArvaPalcsekIllesWeb
Maurer Ildikó (KOS-30.), Árva Kornélia (KOS-31.),
Illés Tibor Csaba (KOS-12.)
és Palcsek Zsuzsa
(KOS-12.) az egykori szerkesztőségi fotón 

IdezojelLentFentIgazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és a 10. születésnapját ünneplő Hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását – mondta Illés Csaba.

2016. augusztus 27-től a Hot! főszerkesztői teendőit Kelemen Krisztina látja el, a Bravo új vezetője Kiss Krisztina.

Forrás:
Media & Marketing 

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés