Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Jön hozzánk Jakab Ádám

Előadást tart a Fókusz főszerkesztője

RTLKlubLogo2015A következő hétvégén a bulvármagazinok készítésének kuliszatitkairól tart előadást az RTL Klub egyik legsikeresebb infotainment műsorának, a Fókusznak főszerkesztője, Jakab Ádám. A korábban műhelytanárként is nálunk oktató televíziós több ex-KOS hallgatóval is bővítette már a csapatát, elég Gál Petrára (KOS-43.), Forgó Viktorra (KOS-46.) vagy Kilyén Tamásra (KOS-46.) gondolnunk. 

image_10121645_16-9

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés