Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Jön hozzánk Jakab Ádám

Előadást tart a Fókusz főszerkesztője

RTLKlubLogo2015A következő hétvégén a bulvármagazinok készítésének kuliszatitkairól tart előadást az RTL Klub egyik legsikeresebb infotainment műsorának, a Fókusznak főszerkesztője, Jakab Ádám. A korábban műhelytanárként is nálunk oktató televíziós több ex-KOS hallgatóval is bővítette már a csapatát, elég Gál Petrára (KOS-43.), Forgó Viktorra (KOS-46.) vagy Kilyén Tamásra (KOS-46.) gondolnunk. 

image_10121645_16-9

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés