Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Jön – sőt előzetes feladatot is ad!

„Mert szerelmes vagyok
a szakmámba“

– magyaráz meg szinte mindent egyetlen félmondattal (s már benne is vagyunk a beszélgetés közepében, s ez is egy „tudomány”!) Nádasdi Anikó (KOS-45.), a Debrecen Tv szerkesztő-riportere.

NadasdiAniko45VideoNyitokepDTV.jpgKattints2016.jpg

A váratlan helyzetek csapdájába kerülve eltűnik a komolyság, marad a vidámság és a kacagás. A DTV riporterei is sokszor keverednek olyen szituációkba, amikor hiába van jól kitalált koncepció, az élet és egyéb váratlan külső tényezők azonnal átírhatják a jól átgondolt forgatókönyveket is.

felkialtojelNádasdi Anikó vasárnapi órájára
a belépő egy nem egészen egyperces
kis riport!

NadasdiAniko45PortreFF2014     NadasdiAniko45Iskolai.jpg

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés