Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Jön – sőt előzetes feladatot is ad!

„Mert szerelmes vagyok
a szakmámba“

– magyaráz meg szinte mindent egyetlen félmondattal (s már benne is vagyunk a beszélgetés közepében, s ez is egy „tudomány”!) Nádasdi Anikó (KOS-45.), a Debrecen Tv szerkesztő-riportere.

NadasdiAniko45VideoNyitokepDTV.jpgKattints2016.jpg

A váratlan helyzetek csapdájába kerülve eltűnik a komolyság, marad a vidámság és a kacagás. A DTV riporterei is sokszor keverednek olyen szituációkba, amikor hiába van jól kitalált koncepció, az élet és egyéb váratlan külső tényezők azonnal átírhatják a jól átgondolt forgatókönyveket is.

felkialtojelNádasdi Anikó vasárnapi órájára
a belépő egy nem egészen egyperces
kis riport!

NadasdiAniko45PortreFF2014     NadasdiAniko45Iskolai.jpg

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés