Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kapcsolódj be az újságíró-életbe...

Ingyen teniszezhetnek az újságíróüdülő vendégei
MUOSZ2010A MÚOSZ tihanyi nyaralójának vendégei a szabadtéri szezon végéig ingyen játszhatnak a Klub Tihany területén található salakos teniszpályán. Június 20-ig még előszezoni áron foglalhat szobát!

A MÚOSZ és Tihanyi Tenisz Klub együttműködésének köszönhetően a szabadtéri szezon végéig ingyen játszhatnak a Klub Tihanybanbérelt jó minőségű, salakos pályán az újságíróüdülő vendégei. A sportággal még csak ismerkedő gyerekek és felnőttek mellett a megszerzett tudásukat fejleszteni vágyók számára is kedvezményes oktatást vállal a teniszklub – ütő- és labdabérlési lehetőséggel. 

Nyitvatartás: a hét minden napján 07-21-ig


Pályafoglalás a klub elnöke, Ruzsinszky Róbert 70/576-0100-ás mobilszámán vagy a 70/234-1166-os számon.

Bejárat a Club Tihany (8237 Tihany, Rév út 3.) főbejáratán át, ahol jelezni kell, hogy az újságíróüdülőből, teniszezni érkeztek.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés