Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kapcsolódj be az újságíró-életbe...

Ingyen teniszezhetnek az újságíróüdülő vendégei
MUOSZ2010A MÚOSZ tihanyi nyaralójának vendégei a szabadtéri szezon végéig ingyen játszhatnak a Klub Tihany területén található salakos teniszpályán. Június 20-ig még előszezoni áron foglalhat szobát!

A MÚOSZ és Tihanyi Tenisz Klub együttműködésének köszönhetően a szabadtéri szezon végéig ingyen játszhatnak a Klub Tihanybanbérelt jó minőségű, salakos pályán az újságíróüdülő vendégei. A sportággal még csak ismerkedő gyerekek és felnőttek mellett a megszerzett tudásukat fejleszteni vágyók számára is kedvezményes oktatást vállal a teniszklub – ütő- és labdabérlési lehetőséggel. 

Nyitvatartás: a hét minden napján 07-21-ig


Pályafoglalás a klub elnöke, Ruzsinszky Róbert 70/576-0100-ás mobilszámán vagy a 70/234-1166-os számon.

Bejárat a Club Tihany (8237 Tihany, Rév út 3.) főbejáratán át, ahol jelezni kell, hogy az újságíróüdülőből, teniszezni érkeztek.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés