Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kapcsolódj be az újságíró-életbe...

Ingyen teniszezhetnek az újságíróüdülő vendégei
MUOSZ2010A MÚOSZ tihanyi nyaralójának vendégei a szabadtéri szezon végéig ingyen játszhatnak a Klub Tihany területén található salakos teniszpályán. Június 20-ig még előszezoni áron foglalhat szobát!

A MÚOSZ és Tihanyi Tenisz Klub együttműködésének köszönhetően a szabadtéri szezon végéig ingyen játszhatnak a Klub Tihanybanbérelt jó minőségű, salakos pályán az újságíróüdülő vendégei. A sportággal még csak ismerkedő gyerekek és felnőttek mellett a megszerzett tudásukat fejleszteni vágyók számára is kedvezményes oktatást vállal a teniszklub – ütő- és labdabérlési lehetőséggel. 

Nyitvatartás: a hét minden napján 07-21-ig


Pályafoglalás a klub elnöke, Ruzsinszky Róbert 70/576-0100-ás mobilszámán vagy a 70/234-1166-os számon.

Bejárat a Club Tihany (8237 Tihany, Rév út 3.) főbejáratán át, ahol jelezni kell, hogy az újságíróüdülőből, teniszezni érkeztek.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés