Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KEFE-elődöntő, 2013

Filmfesztivál Top 10

A hétvégén már elődöntő, aztán május 25-én döntő a Kos Elsőfilmes FEsztiválon! A diákzsűri kiválasztotta a most szombaton (május 11.) vetítendő egykori vizsgafilmeket.

BakonyiAlmos43Portre BrugosBernadett39Portre DaranyiLea39webjpg GyulaiPter43Portre JegerSzabolcs39Second2 MaraKrisztianPortre MateSzilard NagyMonika39 SzoradMate39Portre varjzoltn

Bakonyi Álmos (KOS-43.): Bakonyi Ernő 'Savanyú' emlékére

Brúgós Bernadett (KOS-39.): Te dizájnos élet

Darányi Lea (KOS-39.): Budapest, én így szeretlek

Gyulai Péter (KOS-43.): Családjogi Törvénytervezet 2012

Jéger Szabolcs (KOS-39.): Pincetitka

Mára Krisztián (KOS-39.): Tv-ügyvédje

Máthé Szilárd (KOS-34.): Közvetítés

Nagy Mónika (KOS-39.): Rallye

Szórád Máté (KOS-39.): A cukorkától az angyalokig

Varjú Zoltán (KOS-29.): Status Quo


Az első reakciók egyike, Bakonyi Álmostól:

A minap beneveztem Apukámról szóló filmemet a Komlósi Oktatási Stúdió Elsőfilmes Fesztiváljára. A fesztiválon azok a filmek vehetnek részt, amelyek bármelyik hallgató korábbi tanulmányai alatt készültek. Ma vált hivatalossá a következő: 
„Örömmel értesítünk, hogy Bakonyi Ernő 'Savanyú' emlékére című filmed, amelyet a KOS diákjaként készítettél; továbbjutott a II. KOS-os Elsőfilmes Fesztivál első rostáján a legjobb 10 pályamű közé!"

Május 11-én előválogató, ahol kiderül, hogy bekerül-e a film a legjobb öt közé. Őszintén: NAGYON BÜSZKE VAGYOK! :)

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés