Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kérje, ha netán nem kapta meg

Tisztelt Partnereink!

Kedves Tanárok,
Volt és Jelenlegi és Leendő
Diákjaink!

Hírlevelet küldtünk.

Az elmúlt két évben a KOS-ra, illetve a PRE-KOS-ra jelentkezett regisztrált érdeklődőknek, elsősorban az INGYENES Nyílt Hétvége híreiről. (Január 2-án továbbítottuk e-mailben.)

PRE-KOS2015janElotte10nappal

Egész éves munkánkat figyelemmel kísérő üzletfeleinknek, barátainknak és vetélytársainknak (a kettő egybeeshet!), diákjainknak, 2014-es sikereinkről.
Csak 2 oldalra fért rá...
(Január 5-én este küldjük, e-mailben.)

2014evKOS-sikereiKorlevelMindenkinekElsoOldalFoto.jpg

HA NETÁN A JELZETT IDŐBEN MÉG NEM KAPTA MEG HÍRLEVELÜNKET – KÉRJÜK, JELEZZE A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. CÍMRE ÉS MÁRIS ÚJRA KÜLDJÜK!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés