Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kérje, ha netán nem kapta meg

Tisztelt Partnereink!

Kedves Tanárok,
Volt és Jelenlegi és Leendő
Diákjaink!

Hírlevelet küldtünk.

Az elmúlt két évben a KOS-ra, illetve a PRE-KOS-ra jelentkezett regisztrált érdeklődőknek, elsősorban az INGYENES Nyílt Hétvége híreiről. (Január 2-án továbbítottuk e-mailben.)

PRE-KOS2015janElotte10nappal

Egész éves munkánkat figyelemmel kísérő üzletfeleinknek, barátainknak és vetélytársainknak (a kettő egybeeshet!), diákjainknak, 2014-es sikereinkről.
Csak 2 oldalra fért rá...
(Január 5-én este küldjük, e-mailben.)

2014evKOS-sikereiKorlevelMindenkinekElsoOldalFoto.jpg

HA NETÁN A JELZETT IDŐBEN MÉG NEM KAPTA MEG HÍRLEVELÜNKET – KÉRJÜK, JELEZZE A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. CÍMRE ÉS MÁRIS ÚJRA KÜLDJÜK!

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés