Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kérje, ha netán nem kapta meg

Tisztelt Partnereink!

Kedves Tanárok,
Volt és Jelenlegi és Leendő
Diákjaink!

Hírlevelet küldtünk.

Az elmúlt két évben a KOS-ra, illetve a PRE-KOS-ra jelentkezett regisztrált érdeklődőknek, elsősorban az INGYENES Nyílt Hétvége híreiről. (Január 2-án továbbítottuk e-mailben.)

PRE-KOS2015janElotte10nappal

Egész éves munkánkat figyelemmel kísérő üzletfeleinknek, barátainknak és vetélytársainknak (a kettő egybeeshet!), diákjainknak, 2014-es sikereinkről.
Csak 2 oldalra fért rá...
(Január 5-én este küldjük, e-mailben.)

2014evKOS-sikereiKorlevelMindenkinekElsoOldalFoto.jpg

HA NETÁN A JELZETT IDŐBEN MÉG NEM KAPTA MEG HÍRLEVELÜNKET – KÉRJÜK, JELEZZE A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. CÍMRE ÉS MÁRIS ÚJRA KÜLDJÜK!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés