Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kérje, ha netán nem kapta meg

Tisztelt Partnereink!

Kedves Tanárok,
Volt és Jelenlegi és Leendő
Diákjaink!

Hírlevelet küldtünk.

Az elmúlt két évben a KOS-ra, illetve a PRE-KOS-ra jelentkezett regisztrált érdeklődőknek, elsősorban az INGYENES Nyílt Hétvége híreiről. (Január 2-án továbbítottuk e-mailben.)

PRE-KOS2015janElotte10nappal

Egész éves munkánkat figyelemmel kísérő üzletfeleinknek, barátainknak és vetélytársainknak (a kettő egybeeshet!), diákjainknak, 2014-es sikereinkről.
Csak 2 oldalra fért rá...
(Január 5-én este küldjük, e-mailben.)

2014evKOS-sikereiKorlevelMindenkinekElsoOldalFoto.jpg

HA NETÁN A JELZETT IDŐBEN MÉG NEM KAPTA MEG HÍRLEVELÜNKET – KÉRJÜK, JELEZZE A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. CÍMRE ÉS MÁRIS ÚJRA KÜLDJÜK!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés