Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Készítsd fel a műsorvezetőt!

Gödöllőtől a Hungexpóig,
az önkormányzatoktól
az egészségen át
az utazásig 

A gödöllői Erzsébet Királyné Szállodától a budapesti vásárvárosig kalandozhatnak a hét közepén a KOS-hallgatók.

MOSZ

BST

Szerdán az Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság, csütörtökön az Egészségügy és turizmus című konferencián vehetnek részt (utóbbi a szintén megtekinthető népszerű Business Travel Show keretében) a leendő médiamunkások.
Feladatuk – mint ahogyan a leggyakrabban a profi szerkesztőségekben is elsőként ilyen megbízást kapnak a gyakornokok – háttéranyag összeállítása. A képzeletbeli tévés kerekasztal-beszélgetés műsorvezetője mindkét témában vasárnap estig várja a felkészítő anyagot!
A fakultatív KOS-tőzsdefeladat lírása ITT!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés