Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Készítsd fel a műsorvezetőt!

Gödöllőtől a Hungexpóig,
az önkormányzatoktól
az egészségen át
az utazásig 

A gödöllői Erzsébet Királyné Szállodától a budapesti vásárvárosig kalandozhatnak a hét közepén a KOS-hallgatók.

MOSZ

BST

Szerdán az Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság, csütörtökön az Egészségügy és turizmus című konferencián vehetnek részt (utóbbi a szintén megtekinthető népszerű Business Travel Show keretében) a leendő médiamunkások.
Feladatuk – mint ahogyan a leggyakrabban a profi szerkesztőségekben is elsőként ilyen megbízást kapnak a gyakornokok – háttéranyag összeállítása. A képzeletbeli tévés kerekasztal-beszélgetés műsorvezetője mindkét témában vasárnap estig várja a felkészítő anyagot!
A fakultatív KOS-tőzsdefeladat lírása ITT!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés