Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Készítsd fel a műsorvezetőt!

Gödöllőtől a Hungexpóig,
az önkormányzatoktól
az egészségen át
az utazásig 

A gödöllői Erzsébet Királyné Szállodától a budapesti vásárvárosig kalandozhatnak a hét közepén a KOS-hallgatók.

MOSZ

BST

Szerdán az Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság, csütörtökön az Egészségügy és turizmus című konferencián vehetnek részt (utóbbi a szintén megtekinthető népszerű Business Travel Show keretében) a leendő médiamunkások.
Feladatuk – mint ahogyan a leggyakrabban a profi szerkesztőségekben is elsőként ilyen megbízást kapnak a gyakornokok – háttéranyag összeállítása. A képzeletbeli tévés kerekasztal-beszélgetés műsorvezetője mindkét témában vasárnap estig várja a felkészítő anyagot!
A fakultatív KOS-tőzsdefeladat lírása ITT!

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés