Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Készítsd fel a műsorvezetőt!

Gödöllőtől a Hungexpóig,
az önkormányzatoktól
az egészségen át
az utazásig 

A gödöllői Erzsébet Királyné Szállodától a budapesti vásárvárosig kalandozhatnak a hét közepén a KOS-hallgatók.

MOSZ

BST

Szerdán az Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság, csütörtökön az Egészségügy és turizmus című konferencián vehetnek részt (utóbbi a szintén megtekinthető népszerű Business Travel Show keretében) a leendő médiamunkások.
Feladatuk – mint ahogyan a leggyakrabban a profi szerkesztőségekben is elsőként ilyen megbízást kapnak a gyakornokok – háttéranyag összeállítása. A képzeletbeli tévés kerekasztal-beszélgetés műsorvezetője mindkét témában vasárnap estig várja a felkészítő anyagot!
A fakultatív KOS-tőzsdefeladat lírása ITT!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés