Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vendégünk volt Vágó István

Bevágódott
a KOS-hallgatóknál

VagoIstvanOllokkal2012Web

Közönségsikert aratott Vágó István – a KOS-ban is, 2012-ben is.
A hallgatók felének az ország legnépszerűbb kvízmesterének kiselőadása tetszett az ő és a mi televíziónk közti különbségről, a másiknak pedig a bátor kérdésekre adott meggyőző válaszaival jött be.

VagoIstvanKOSasztalnal2012 NagyReka45KGNadasdiAniko45BedoMonika44Muhelyterem2012 VagoIstvanLenardJudit44FarkasBence45KunvariKrisztian45Muhelyterem2012

Fotó: Buzek Bence (KOS-44.)

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés