Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Két hölgy oktat hat férfit...

...mert a KOS-ban még ez is megtörténhet!
SubaKataSzedmakZitaKOS-muhely214KOS-47-48Mosolygos

A Suba-műhelyeken akkora a sürgés-forgás-dolgozás, hogy a TeleSport felelős szerkesztője gyakran „tanársegédeket” is hív maratoni foglalkozásaira. Most pénteken Szedmák Zita (KOS-43.) volt Suba Kata (KOS-1.) segítője, a sportriporter-jelölt férfiak oktatója.

SubaKataSzedmakZitaKOS-muhely2014KOS-47-48MosolygosWeb

Fotó: Buzek Bence (KOS-44.)

MezeiPeter33A teljesség kedvéért: a műhelyre 10 hallgató jár (mind férfi), s a foglalkozás elején okította őket a Zitához hasonlóan DigiTv-s Mezei Péter (KOS-33.) is.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés