Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ki lesz az ősz tanára?

Tanár No1:
Görög Ibolya
és Murányi András

Regisztrált diákjaink szavaztak, kit tartanak a legesélyesebbnek az ősz tanára címre, 2012 őszén. (Az „igazi” választás majd az írásbeli vizsgán jön, amikor név nélkül szavazhat valamennyi aktuális hallgatónk.)

GorogIbolya170

MuranyiAndrasPortreA weblap-verseny győztese: a nagyelőadók közül Görög Ibolya (etika-etikett-protokoll; az Antall-, a Horn- és az Orbán-kormány egykori protokollfőnöke), a műhelyvezetők közül Murányi András (a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, a Népszabadság tv-kritikusa).

Ez a világ legigazságosabb szavazása. Ugyanis nem jár semmilyen díjjal, anyagi elismeréssel, a legilletékesebbek voksolnak, ráadásul titkosan.


KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés