Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ki lesz az ősz tanára?

Tanár No1:
Görög Ibolya
és Murányi András

Regisztrált diákjaink szavaztak, kit tartanak a legesélyesebbnek az ősz tanára címre, 2012 őszén. (Az „igazi” választás majd az írásbeli vizsgán jön, amikor név nélkül szavazhat valamennyi aktuális hallgatónk.)

GorogIbolya170

MuranyiAndrasPortreA weblap-verseny győztese: a nagyelőadók közül Görög Ibolya (etika-etikett-protokoll; az Antall-, a Horn- és az Orbán-kormány egykori protokollfőnöke), a műhelyvezetők közül Murányi András (a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, a Népszabadság tv-kritikusa).

Ez a világ legigazságosabb szavazása. Ugyanis nem jár semmilyen díjjal, anyagi elismeréssel, a legilletékesebbek voksolnak, ráadásul titkosan.


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés