Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ki lesz az ősz tanára?

Tanár No1:
Görög Ibolya
és Murányi András

Regisztrált diákjaink szavaztak, kit tartanak a legesélyesebbnek az ősz tanára címre, 2012 őszén. (Az „igazi” választás majd az írásbeli vizsgán jön, amikor név nélkül szavazhat valamennyi aktuális hallgatónk.)

GorogIbolya170

MuranyiAndrasPortreA weblap-verseny győztese: a nagyelőadók közül Görög Ibolya (etika-etikett-protokoll; az Antall-, a Horn- és az Orbán-kormány egykori protokollfőnöke), a műhelyvezetők közül Murányi András (a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, a Népszabadság tv-kritikusa).

Ez a világ legigazságosabb szavazása. Ugyanis nem jár semmilyen díjjal, anyagi elismeréssel, a legilletékesebbek voksolnak, ráadásul titkosan.


KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés