Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kis lépések az ösztöndíj felé I.

Plusz feladatok:
élményinterjú,

sportosoknak meccsközvetítés 

EloAdasCeruzaAlloOktóber 26-27. oktatási szünet az iskolában, de a KOS ekkor is dolgozik: kommunikációs képzést tart (többek között Borbély Zoltán, Egri Viktor, Görög Ibolya, Komlósi Gábor, R. Kárpáti Péter közreműködésével). 
Te is beszállhatsz!
Részletek és jelentkezés: október 20., vasárnap, 13.30, Sors-terem)

Várunk!

Tetemes mennyiségű KOS-tőzsdepontot szerezhetsz, gyakorlatot és rutint szerezhetsz, ráadásul (tétnélküli) lámpalázűzésreis remek.
Gyere segíteni „önkéntesként terelgetni" a 40 résztvevőt a jövő hét végén!
Sőt:

kezilabda_labda

1. úgynevezett élményinterjút készíteni 10 percben (LEHET EGYETLEN EGYET VÁLLALNI, DE AKÁR 2 KOS-OS IS INTERJÚZTATHAT, FELVÁLTVA, EGYMÁS UTÁN TÖBB EMBERT).
2. végigközvetíteni egy teljes kézilabda-meccset (előre megmondjuk majd, melyik lesz az), de legalább egy félidőt, 10 percenként váltott szakkommentátorokkal. (SPORTOSOK MINDKETTŐBEN SZEREPET VÁLLALHATNAK!)

A továbbképzés alanyai: 40 reményteljes magyar kézilabda-játékvezető (férfiak és nők).

Rutinos KOS-45-ösökkel dolgozhattok együtt!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés