Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Könnyebb lesz a sportvizsga

Három helyett
csak két részes!

olimpiai_otkarikaA sport szakosoknak kötelező, első vagy második félév végén lehetehető szóbeli vizsga idén könnyebb lesz a megszokottnál. A választott sportág pontos ismerete és az olimpia- és sportágtörténet mellett most nem lesznek aktuális magyar sportélettel kapcsolatos tételek. Biztos, ami biztos, a javában zajló péntekenkénti vizsga-felkészítést azért meghosszabbítottuk: a 3/3. alkalom, december 11-én, pénteken, nem 18:30-ig, hanem kb. 20:00-ig tart. 

sport2

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés