Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Könnyebb lesz a sportvizsga

Három helyett
csak két részes!

olimpiai_otkarikaA sport szakosoknak kötelező, első vagy második félév végén lehetehető szóbeli vizsga idén könnyebb lesz a megszokottnál. A választott sportág pontos ismerete és az olimpia- és sportágtörténet mellett most nem lesznek aktuális magyar sportélettel kapcsolatos tételek. Biztos, ami biztos, a javában zajló péntekenkénti vizsga-felkészítést azért meghosszabbítottuk: a 3/3. alkalom, december 11-én, pénteken, nem 18:30-ig, hanem kb. 20:00-ig tart. 

sport2

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés