Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Friss KOS-képek

Voice-fotó,
interjú Csehlacival,
duma Hajdúbével,
flört a Kistrokánnal
és még...
CsehyAndrasVoice2012

Csehy András (KOS-10.) szerkesztő

CsehLaszloBarthaZoltan44Interju RumanBalazsHBI2012

Hello Laci! Bartha Zoltán (KOS-44.)

A legnagyobbal! Öröm volt beszélgetni veled István !— Hajdú B. István társaságában itt: Budapest. Ruman Balázs (KOS-45.)

BakonyiAlmosInterju2012TrokanNora SzabSzilard2012Laza

Trokán Nóra interjú közben is flörtöl velem...:D — itt: Kecskeméti Fürdő. Bakonyi Álmos (KOS-43.)

‎"elnezest, on a szabo szilard?" - kerdezte az egyik bacsi. - "szeretnenk autogrammot kerni" - mondja a masik, midon kilepek a kecskemeti klubhaz ajtajan. mondom, engem igy hivnak, dehat ez tevedes lesz, nem vagyok sem focista, sem masfele celeb.. de nem, ok meg fenykepet is akarnak! "szabo ur, nem jon szegedre kezilabdat vagy vizilabdat kozvetiteni, ugy varjuk.." - na, itt kesz lettem. most frankon, van annak ertelme, hogy a kecskemet-diosgyor meccs utan ket szegedi (!) bacsi a radioriportert hajkurassza? :)Szabó Szilárd (KOS-26.)KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés