Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Friss KOS-képek

Voice-fotó,
interjú Csehlacival,
duma Hajdúbével,
flört a Kistrokánnal
és még...
CsehyAndrasVoice2012

Csehy András (KOS-10.) szerkesztő

CsehLaszloBarthaZoltan44Interju RumanBalazsHBI2012

Hello Laci! Bartha Zoltán (KOS-44.)

A legnagyobbal! Öröm volt beszélgetni veled István !— Hajdú B. István társaságában itt: Budapest. Ruman Balázs (KOS-45.)

BakonyiAlmosInterju2012TrokanNora SzabSzilard2012Laza

Trokán Nóra interjú közben is flörtöl velem...:D — itt: Kecskeméti Fürdő. Bakonyi Álmos (KOS-43.)

‎"elnezest, on a szabo szilard?" - kerdezte az egyik bacsi. - "szeretnenk autogrammot kerni" - mondja a masik, midon kilepek a kecskemeti klubhaz ajtajan. mondom, engem igy hivnak, dehat ez tevedes lesz, nem vagyok sem focista, sem masfele celeb.. de nem, ok meg fenykepet is akarnak! "szabo ur, nem jon szegedre kezilabdat vagy vizilabdat kozvetiteni, ugy varjuk.." - na, itt kesz lettem. most frankon, van annak ertelme, hogy a kecskemet-diosgyor meccs utan ket szegedi (!) bacsi a radioriportert hajkurassza? :)Szabó Szilárd (KOS-26.)KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés