Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-lapok

London Eye, Szembeszél, Képtelenség

londoneye-sportkoslapHárom új KOS-újság futott be a félév-finisben, a szerkesztőségek  október óta azon dolgoztak, hogy színvonalas lapot készítsenek. Jelentjük: sikerült! A Lukáts-műhely összerakta a Szembeszél és annak mellékleteként a Szesz beszél c. újságot. Nagy Zsolt (KOS-42.) egyfős szerkesztőségként mutatta meg, hogy így sem Képtelenség egy „KOSopoly-t" is tartalmazó kiadványt készíteni. Dudás Gabriella, Fekete Anikó, Klein Ron, Rontó Borisz (KOS-43.) és Szabó László (KOS-42.) pedig olyan összefoglaló kvóta-figyelőt készített London Eye címmel az olimpia előtt, amit a sportági szövetségek, sőt, még a MOB is megirigyelhet! 

A három új KOS-újság méltó követője annak a két lapnak, ami a félév során több lapszámot is kiadott: nevezetesen a MÁSLAP és a Mammy Press kiadványai.

A második félévben várjuk a folytatást!

Csatolmányok
FileLeírásFile sizeUtoljára módosítva
Download this file (londoneye.pdf)londoneye.pdf 3415 Kb2012-01-16 10:43
Download this file (keptelenseg_ujsag.pdf)keptelenseg_ujsag.pdf 1890 Kb2012-01-16 10:47

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés