Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-lapok

London Eye, Szembeszél, Képtelenség

londoneye-sportkoslapHárom új KOS-újság futott be a félév-finisben, a szerkesztőségek  október óta azon dolgoztak, hogy színvonalas lapot készítsenek. Jelentjük: sikerült! A Lukáts-műhely összerakta a Szembeszél és annak mellékleteként a Szesz beszél c. újságot. Nagy Zsolt (KOS-42.) egyfős szerkesztőségként mutatta meg, hogy így sem Képtelenség egy „KOSopoly-t" is tartalmazó kiadványt készíteni. Dudás Gabriella, Fekete Anikó, Klein Ron, Rontó Borisz (KOS-43.) és Szabó László (KOS-42.) pedig olyan összefoglaló kvóta-figyelőt készített London Eye címmel az olimpia előtt, amit a sportági szövetségek, sőt, még a MOB is megirigyelhet! 

A három új KOS-újság méltó követője annak a két lapnak, ami a félév során több lapszámot is kiadott: nevezetesen a MÁSLAP és a Mammy Press kiadványai.

A második félévben várjuk a folytatást!

Csatolmányok
FileLeírásFile sizeUtoljára módosítva
Download this file (londoneye.pdf)londoneye.pdf 3415 Kb2012-01-16 10:43
Download this file (keptelenseg_ujsag.pdf)keptelenseg_ujsag.pdf 1890 Kb2012-01-16 10:47

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés