Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-lapok

London Eye, Szembeszél, Képtelenség

londoneye-sportkoslapHárom új KOS-újság futott be a félév-finisben, a szerkesztőségek  október óta azon dolgoztak, hogy színvonalas lapot készítsenek. Jelentjük: sikerült! A Lukáts-műhely összerakta a Szembeszél és annak mellékleteként a Szesz beszél c. újságot. Nagy Zsolt (KOS-42.) egyfős szerkesztőségként mutatta meg, hogy így sem Képtelenség egy „KOSopoly-t" is tartalmazó kiadványt készíteni. Dudás Gabriella, Fekete Anikó, Klein Ron, Rontó Borisz (KOS-43.) és Szabó László (KOS-42.) pedig olyan összefoglaló kvóta-figyelőt készített London Eye címmel az olimpia előtt, amit a sportági szövetségek, sőt, még a MOB is megirigyelhet! 

A három új KOS-újság méltó követője annak a két lapnak, ami a félév során több lapszámot is kiadott: nevezetesen a MÁSLAP és a Mammy Press kiadványai.

A második félévben várjuk a folytatást!

Csatolmányok
FileLeírásFile sizeUtoljára módosítva
Download this file (londoneye.pdf)londoneye.pdf 3415 Kb2012-01-16 10:43
Download this file (keptelenseg_ujsag.pdf)keptelenseg_ujsag.pdf 1890 Kb2012-01-16 10:47

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés