Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-os dömping a cselgáncs Európa-bajnokságon

„Bevettük” az Arénát
HarcsasGabor46HKjudoEbArena2013 KunAttila46HKJudoEbArena2013

Szuper komlósis csapat dolgozott a judo Európa-bajnokságon a Sportarénában!
Sorolom:

SportarenaKOS45-46LelatoKozvetites

Fotó: Buzek Bence (KOS-44.)

A sajtóközpontot Kolozsi-Antal Ildikó (KOS-9.) vezeti,
villáminterjúkat készít angol és magyar nyelven Baumstark Tibor (KOS-24.), Ambrus Tamás (KOS-9.) és Rontó Borisz (KOS-43.), én pedig sok egyéb apróság mellett a napi írott összefoglalókat és a weboldalt felügyelem.
Az akkreditált magyar újságírók között szerepel a DigiSporttól Berkesi Judit (KOS-40.), Korpás Gábor (KOS-33.), Bencsik Róbert (KOS-26.) és Sipőcz József (KOS-33.), a Magyar Olimpiai Bizottság médiarészlegétől Vasvári Ferenc (KOS-14.), a Képes Sporttól Berta Mihály (KOS-29.), az NSO Tv-től Kibédi Péter (KOS-26.), a Zuglói Lapoktól Riersch Tamás (KOS-20.), valamint Fábik Tibor (KOS-2.) szabadúszó újságíró
A közvetítést az MTVA és a SportTV együtt csinálja, az ő soraikban is hemzsegnek a komlósisok.

Gombkötő Roland
(KOS-9.) 

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés