Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-os dömping a cselgáncs Európa-bajnokságon

„Bevettük” az Arénát
HarcsasGabor46HKjudoEbArena2013 KunAttila46HKJudoEbArena2013

Szuper komlósis csapat dolgozott a judo Európa-bajnokságon a Sportarénában!
Sorolom:

SportarenaKOS45-46LelatoKozvetites

Fotó: Buzek Bence (KOS-44.)

A sajtóközpontot Kolozsi-Antal Ildikó (KOS-9.) vezeti,
villáminterjúkat készít angol és magyar nyelven Baumstark Tibor (KOS-24.), Ambrus Tamás (KOS-9.) és Rontó Borisz (KOS-43.), én pedig sok egyéb apróság mellett a napi írott összefoglalókat és a weboldalt felügyelem.
Az akkreditált magyar újságírók között szerepel a DigiSporttól Berkesi Judit (KOS-40.), Korpás Gábor (KOS-33.), Bencsik Róbert (KOS-26.) és Sipőcz József (KOS-33.), a Magyar Olimpiai Bizottság médiarészlegétől Vasvári Ferenc (KOS-14.), a Képes Sporttól Berta Mihály (KOS-29.), az NSO Tv-től Kibédi Péter (KOS-26.), a Zuglói Lapoktól Riersch Tamás (KOS-20.), valamint Fábik Tibor (KOS-2.) szabadúszó újságíró
A közvetítést az MTVA és a SportTV együtt csinálja, az ő soraikban is hemzsegnek a komlósisok.

Gombkötő Roland
(KOS-9.) 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés