Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-hallgatók a Média mulatón

Sztárdömping a KOS-mikrofon előtt

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

M. Náthon András (KOS-40.) jelenti: „Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, Pavuk Viktória (valamennyien KOS-41.), valamint jómagam az Újsgíróbál után a Média mulató eseményén is részt vettünk."

Gönczi Gábor (KOS-tanár, RTL KLUB Fókusz) kérésére számos videóinterjú készült, többek között a „kvízkirály” Vágó istvánnal, a Playboy korábbi föszerkesztőjével Radnai Péterrel, a TV2 Aktív műsorvezetőjével Papp Gergővel. Dalai után interjút adott a KOS ministábjának az est sztárvendége Király L. Norbert, az X-Factor rekedt hangú döntőse is. Gönczi Gábor és a Smile zenekar az öltözőbe is beengedte a kamerákat, így az erről készült „backstage” videókat hamarosan láthatja mindenki az együttes Facebook profilján.

Király L. Norbert (középen) és a KOS-stáb (balról-jobbra): Pavuk Viktória, Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, M. Náthon András

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés