Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-hallgatók a Média mulatón

Sztárdömping a KOS-mikrofon előtt

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

M. Náthon András (KOS-40.) jelenti: „Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, Pavuk Viktória (valamennyien KOS-41.), valamint jómagam az Újsgíróbál után a Média mulató eseményén is részt vettünk."

Gönczi Gábor (KOS-tanár, RTL KLUB Fókusz) kérésére számos videóinterjú készült, többek között a „kvízkirály” Vágó istvánnal, a Playboy korábbi föszerkesztőjével Radnai Péterrel, a TV2 Aktív műsorvezetőjével Papp Gergővel. Dalai után interjút adott a KOS ministábjának az est sztárvendége Király L. Norbert, az X-Factor rekedt hangú döntőse is. Gönczi Gábor és a Smile zenekar az öltözőbe is beengedte a kamerákat, így az erről készült „backstage” videókat hamarosan láthatja mindenki az együttes Facebook profilján.

Király L. Norbert (középen) és a KOS-stáb (balról-jobbra): Pavuk Viktória, Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, M. Náthon András

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés