Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-hallgatók a Média mulatón

Sztárdömping a KOS-mikrofon előtt

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

M. Náthon András (KOS-40.) jelenti: „Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, Pavuk Viktória (valamennyien KOS-41.), valamint jómagam az Újsgíróbál után a Média mulató eseményén is részt vettünk."

Gönczi Gábor (KOS-tanár, RTL KLUB Fókusz) kérésére számos videóinterjú készült, többek között a „kvízkirály” Vágó istvánnal, a Playboy korábbi föszerkesztőjével Radnai Péterrel, a TV2 Aktív műsorvezetőjével Papp Gergővel. Dalai után interjút adott a KOS ministábjának az est sztárvendége Király L. Norbert, az X-Factor rekedt hangú döntőse is. Gönczi Gábor és a Smile zenekar az öltözőbe is beengedte a kamerákat, így az erről készült „backstage” videókat hamarosan láthatja mindenki az együttes Facebook profilján.

Király L. Norbert (középen) és a KOS-stáb (balról-jobbra): Pavuk Viktória, Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, M. Náthon András

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés