Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-hallgatók a Média mulatón

Sztárdömping a KOS-mikrofon előtt

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

M. Náthon András (KOS-40.) jelenti: „Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, Pavuk Viktória (valamennyien KOS-41.), valamint jómagam az Újsgíróbál után a Média mulató eseményén is részt vettünk."

Gönczi Gábor (KOS-tanár, RTL KLUB Fókusz) kérésére számos videóinterjú készült, többek között a „kvízkirály” Vágó istvánnal, a Playboy korábbi föszerkesztőjével Radnai Péterrel, a TV2 Aktív műsorvezetőjével Papp Gergővel. Dalai után interjút adott a KOS ministábjának az est sztárvendége Király L. Norbert, az X-Factor rekedt hangú döntőse is. Gönczi Gábor és a Smile zenekar az öltözőbe is beengedte a kamerákat, így az erről készült „backstage” videókat hamarosan láthatja mindenki az együttes Facebook profilján.

Király L. Norbert (középen) és a KOS-stáb (balról-jobbra): Pavuk Viktória, Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, M. Náthon András

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés