Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-hallgatók a Média mulatón

Sztárdömping a KOS-mikrofon előtt

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

M. Náthon András (KOS-40.) jelenti: „Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, Pavuk Viktória (valamennyien KOS-41.), valamint jómagam az Újsgíróbál után a Média mulató eseményén is részt vettünk."

Gönczi Gábor (KOS-tanár, RTL KLUB Fókusz) kérésére számos videóinterjú készült, többek között a „kvízkirály” Vágó istvánnal, a Playboy korábbi föszerkesztőjével Radnai Péterrel, a TV2 Aktív műsorvezetőjével Papp Gergővel. Dalai után interjút adott a KOS ministábjának az est sztárvendége Király L. Norbert, az X-Factor rekedt hangú döntőse is. Gönczi Gábor és a Smile zenekar az öltözőbe is beengedte a kamerákat, így az erről készült „backstage” videókat hamarosan láthatja mindenki az együttes Facebook profilján.

Király L. Norbert (középen) és a KOS-stáb (balról-jobbra): Pavuk Viktória, Mucsi Dorina, Csizmadia Dóra, M. Náthon András

pavuk_mucsi_kiralyL_csizmadia_mnathon

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés