Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-riporter dicsérete

Forgatócsoportunk után nyomoznak...

tuntetesHornyák József, a MOL Vegyész Szakszervezet rendezvényszervezője kéréssel fordult a KOS-hoz:
Segítsenek megkeresni a KOS Tv-híradó szakos hallgatói közül azt a hölgyet és urat
(Kósa-Szabó KrisztinaKosaSzaboKrisztina és Kereki Gergely végzős hallgató volt az – a szerk.), aki 2011. ápr. 09-n az európai szakszervezeti tüntetésen felvételt készített.

Szeretnénk elkérni a felvételt, amennyiben ez lehetséges, belső kommunikációs célra.
A felvételt készítő riporter hölgy tökéletesen felkészült volt, amint az a kérdésekből kitünt. Ez alapján – amennyiben mód és lehetőség van rá – szívesen vennénk, ha iskolájukkal szorosabb kapcsolatot tudnánk kialakítani.
Lehetőséget tudunk biztosítani szakszervezeti rendezvényeken (Mikulás-nap; Családi napok stb.) történő forgatásra, külső riporteri és híradós munkákra, ha igényt tartanak rá.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés