Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-riporter dicsérete

Forgatócsoportunk után nyomoznak...

tuntetesHornyák József, a MOL Vegyész Szakszervezet rendezvényszervezője kéréssel fordult a KOS-hoz:
Segítsenek megkeresni a KOS Tv-híradó szakos hallgatói közül azt a hölgyet és urat
(Kósa-Szabó KrisztinaKosaSzaboKrisztina és Kereki Gergely végzős hallgató volt az – a szerk.), aki 2011. ápr. 09-n az európai szakszervezeti tüntetésen felvételt készített.

Szeretnénk elkérni a felvételt, amennyiben ez lehetséges, belső kommunikációs célra.
A felvételt készítő riporter hölgy tökéletesen felkészült volt, amint az a kérdésekből kitünt. Ez alapján – amennyiben mód és lehetőség van rá – szívesen vennénk, ha iskolájukkal szorosabb kapcsolatot tudnánk kialakítani.
Lehetőséget tudunk biztosítani szakszervezeti rendezvényeken (Mikulás-nap; Családi napok stb.) történő forgatásra, külső riporteri és híradós munkákra, ha igényt tartanak rá.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés