Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tanár váltott KOS-tanárt a főszerkesztői székben (I.)

Szöllősi György tanárunk
a Nemzeti Sport
új főszerkesztője

NemzetiSport4BuzgoJozsefPortreBuzgó József (2009 óta a KOS tanára) helyett Szöllősi Györgyöt nevezték ki a Mediaworks kiadóhoz tartozó Nemzeti Sport főszerkesztőjének 2016 novemberében.
Az egykori magyar bajnok öttusázó több mint nyolc és fél éven át vezette a szerkesztőséget. Továbbra is a kiadó munkatársa marad.

SzollosiGyorgyKGMUOSZ-MSUSZszerzodes2015.07.20.FelcsutUl
Szerződés-aláírás 2015, Szöllősi-Komlósi

Szöllősi György (2005 óta tanít a KOS-ban) korábban tíz éven át dolgozott a sportnapilap labdarúgó-rovatában, volt a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója, vezette az MLSZ sajtóosztályát, főszerkesztője a FourFourTwo magazinnak, életrajzi könyvet írt Puskás Ferencről, illetve elnöke a Magyar Sportújságíró Szövetségnek.

SzollosiGyorgyStudio2016.jpgElső televíziós interjúját új tisztségében Sipőcz Józsefnek (KOS-33.) adta, a DigiSport adásában (ITT látható).

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés