Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tanár váltott KOS-tanárt a főszerkesztői székben (I.)

Szöllősi György tanárunk
a Nemzeti Sport
új főszerkesztője

NemzetiSport4BuzgoJozsefPortreBuzgó József (2009 óta a KOS tanára) helyett Szöllősi Györgyöt nevezték ki a Mediaworks kiadóhoz tartozó Nemzeti Sport főszerkesztőjének 2016 novemberében.
Az egykori magyar bajnok öttusázó több mint nyolc és fél éven át vezette a szerkesztőséget. Továbbra is a kiadó munkatársa marad.

SzollosiGyorgyKGMUOSZ-MSUSZszerzodes2015.07.20.FelcsutUl
Szerződés-aláírás 2015, Szöllősi-Komlósi

Szöllősi György (2005 óta tanít a KOS-ban) korábban tíz éven át dolgozott a sportnapilap labdarúgó-rovatában, volt a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója, vezette az MLSZ sajtóosztályát, főszerkesztője a FourFourTwo magazinnak, életrajzi könyvet írt Puskás Ferencről, illetve elnöke a Magyar Sportújságíró Szövetségnek.

SzollosiGyorgyStudio2016.jpgElső televíziós interjúját új tisztségében Sipőcz Józsefnek (KOS-33.) adta, a DigiSport adásában (ITT látható).

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés