Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tanár váltott KOS-tanárt a főszerkesztői székben (I.)

Szöllősi György tanárunk
a Nemzeti Sport
új főszerkesztője

NemzetiSport4BuzgoJozsefPortreBuzgó József (2009 óta a KOS tanára) helyett Szöllősi Györgyöt nevezték ki a Mediaworks kiadóhoz tartozó Nemzeti Sport főszerkesztőjének 2016 novemberében.
Az egykori magyar bajnok öttusázó több mint nyolc és fél éven át vezette a szerkesztőséget. Továbbra is a kiadó munkatársa marad.

SzollosiGyorgyKGMUOSZ-MSUSZszerzodes2015.07.20.FelcsutUl
Szerződés-aláírás 2015, Szöllősi-Komlósi

Szöllősi György (2005 óta tanít a KOS-ban) korábban tíz éven át dolgozott a sportnapilap labdarúgó-rovatában, volt a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója, vezette az MLSZ sajtóosztályát, főszerkesztője a FourFourTwo magazinnak, életrajzi könyvet írt Puskás Ferencről, illetve elnöke a Magyar Sportújságíró Szövetségnek.

SzollosiGyorgyStudio2016.jpgElső televíziós interjúját új tisztségében Sipőcz Józsefnek (KOS-33.) adta, a DigiSport adásában (ITT látható).

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés