Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tanár váltott KOS-tanárt a főszerkesztői székben (I.)

Szöllősi György tanárunk
a Nemzeti Sport
új főszerkesztője

NemzetiSport4BuzgoJozsefPortreBuzgó József (2009 óta a KOS tanára) helyett Szöllősi Györgyöt nevezték ki a Mediaworks kiadóhoz tartozó Nemzeti Sport főszerkesztőjének 2016 novemberében.
Az egykori magyar bajnok öttusázó több mint nyolc és fél éven át vezette a szerkesztőséget. Továbbra is a kiadó munkatársa marad.

SzollosiGyorgyKGMUOSZ-MSUSZszerzodes2015.07.20.FelcsutUl
Szerződés-aláírás 2015, Szöllősi-Komlósi

Szöllősi György (2005 óta tanít a KOS-ban) korábban tíz éven át dolgozott a sportnapilap labdarúgó-rovatában, volt a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója, vezette az MLSZ sajtóosztályát, főszerkesztője a FourFourTwo magazinnak, életrajzi könyvet írt Puskás Ferencről, illetve elnöke a Magyar Sportújságíró Szövetségnek.

SzollosiGyorgyStudio2016.jpgElső televíziós interjúját új tisztségében Sipőcz Józsefnek (KOS-33.) adta, a DigiSport adásában (ITT látható).

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés