Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tanár váltott KOS-tanárt a főszerkesztői székben (I.)

Szöllősi György tanárunk
a Nemzeti Sport
új főszerkesztője

NemzetiSport4BuzgoJozsefPortreBuzgó József (2009 óta a KOS tanára) helyett Szöllősi Györgyöt nevezték ki a Mediaworks kiadóhoz tartozó Nemzeti Sport főszerkesztőjének 2016 novemberében.
Az egykori magyar bajnok öttusázó több mint nyolc és fél éven át vezette a szerkesztőséget. Továbbra is a kiadó munkatársa marad.

SzollosiGyorgyKGMUOSZ-MSUSZszerzodes2015.07.20.FelcsutUl
Szerződés-aláírás 2015, Szöllősi-Komlósi

Szöllősi György (2005 óta tanít a KOS-ban) korábban tíz éven át dolgozott a sportnapilap labdarúgó-rovatában, volt a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója, vezette az MLSZ sajtóosztályát, főszerkesztője a FourFourTwo magazinnak, életrajzi könyvet írt Puskás Ferencről, illetve elnöke a Magyar Sportújságíró Szövetségnek.

SzollosiGyorgyStudio2016.jpgElső televíziós interjúját új tisztségében Sipőcz Józsefnek (KOS-33.) adta, a DigiSport adásában (ITT látható).

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés