Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tőzsde összesítő II.

Eredmények – félidőnél

KOS-tozsdeCsiri_Bence_logo.jpg

A múltkori összesítéshez képest már jóval nagyobb a szórás a pontokat illetően: van, aki még be sem kapcsolódott a versenybe, más bőven 2000 pont felett jár. Az évfolyamok küzdelmében a kezdők vezetnek, egyéniben pedig nagy fölénnyel tartja első helyét Juhász Péter (KOS-51.). A második helyen Szabó Bettina (KOS-51.), a harmadikon pedig kis lemaradással Kiss Katinka (KOS-51.) áll. Persze a versenynek még messze nincs vége: pláne, hogy jelenleg több olyan tőzsdefeladat is nyitott a honlapon, amiért igencsak magas pontszám jár!

juhaszpeter51 szabobettina51 kisskatinka51

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés