Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-tőzsde összesítő II.

Eredmények – félidőnél

KOS-tozsdeCsiri_Bence_logo.jpg

A múltkori összesítéshez képest már jóval nagyobb a szórás a pontokat illetően: van, aki még be sem kapcsolódott a versenybe, más bőven 2000 pont felett jár. Az évfolyamok küzdelmében a kezdők vezetnek, egyéniben pedig nagy fölénnyel tartja első helyét Juhász Péter (KOS-51.). A második helyen Szabó Bettina (KOS-51.), a harmadikon pedig kis lemaradással Kiss Katinka (KOS-51.) áll. Persze a versenynek még messze nincs vége: pláne, hogy jelenleg több olyan tőzsdefeladat is nyitott a honlapon, amiért igencsak magas pontszám jár!

juhaszpeter51 szabobettina51 kisskatinka51

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés