Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kovácsi-díj, hallgatói kategória, 2013

Szász Adrián nyert
a hallgatói kategóriában

SzaszAdrian45UjsagMagyarNemzet

A Kovácsi László Médiadíjat olyan neves médiaszemélyiségek nyerték már el, többek között, mint Hajdú B. István, Szujó Zoltán, Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor, Veiszer Alinda.

Van azonban a díjnak egy hallgatói kategóriája is, amelyben minden évben egy végzős KOS-hallgatót ismernek el, mégpedig a profikéval fillérre megegyező jutalmazással.

Ezt a díjat 2013-ban a Komlósi Oktatási Stúdióban Szász Adrián (KOS-45.) nyerte. Az Évszakokban, a Playboyban, a Nemzeti Sportban, a Népszabadságban és a Rockinformbanis publikáló jogász a közigazgatást (Egyenlő Bánásmód Hatóság hatósági főreferens, KEHI) cserélte az újságírásra. Mellesleg: vizsgafilmje is a legjobbak közé tartozott... 

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés