Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kovácsi-díj, hallgatói kategória, 2013

Szász Adrián nyert
a hallgatói kategóriában

SzaszAdrian45UjsagMagyarNemzet

A Kovácsi László Médiadíjat olyan neves médiaszemélyiségek nyerték már el, többek között, mint Hajdú B. István, Szujó Zoltán, Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor, Veiszer Alinda.

Van azonban a díjnak egy hallgatói kategóriája is, amelyben minden évben egy végzős KOS-hallgatót ismernek el, mégpedig a profikéval fillérre megegyező jutalmazással.

Ezt a díjat 2013-ban a Komlósi Oktatási Stúdióban Szász Adrián (KOS-45.) nyerte. Az Évszakokban, a Playboyban, a Nemzeti Sportban, a Népszabadságban és a Rockinformbanis publikáló jogász a közigazgatást (Egyenlő Bánásmód Hatóság hatósági főreferens, KEHI) cserélte az újságírásra. Mellesleg: vizsgafilmje is a legjobbak közé tartozott... 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés