Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kovácsi-díj, hallgatói kategória, 2013

Szász Adrián nyert
a hallgatói kategóriában

SzaszAdrian45UjsagMagyarNemzet

A Kovácsi László Médiadíjat olyan neves médiaszemélyiségek nyerték már el, többek között, mint Hajdú B. István, Szujó Zoltán, Novodomszky Éva, Gundel Takács Gábor, Veiszer Alinda.

Van azonban a díjnak egy hallgatói kategóriája is, amelyben minden évben egy végzős KOS-hallgatót ismernek el, mégpedig a profikéval fillérre megegyező jutalmazással.

Ezt a díjat 2013-ban a Komlósi Oktatási Stúdióban Szász Adrián (KOS-45.) nyerte. Az Évszakokban, a Playboyban, a Nemzeti Sportban, a Népszabadságban és a Rockinformbanis publikáló jogász a közigazgatást (Egyenlő Bánásmód Hatóság hatósági főreferens, KEHI) cserélte az újságírásra. Mellesleg: vizsgafilmje is a legjobbak közé tartozott... 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés