Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Laborczy Szilvia (KOS-24.) újra színpadon

A kameramunkától Örkényig

A humort sem nélkülöző irodalmi estet rendeznek április 16-án, a magyar költészet napjának tiszteletére Szentendrén. Arról, hogy mi a groteszk... Az Örkény István műveiből összeállított műsor három főszereplőjének egyike Laborczy Szilvia (KOS-19.), aki háromgyermekes családanyaként áll újra színpadra. A médiába csak rövid kirándulást tett (Tv9), de mint mondja: „a színészi munkához is kíváló alapot adott a KOS-os beszédtechnika, illetve a kamarmunka”.

LaborczySzilvia24SzinhaziPlakat2013

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés