Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Laborczy Szilvia (KOS-24.) újra színpadon

A kameramunkától Örkényig

A humort sem nélkülöző irodalmi estet rendeznek április 16-án, a magyar költészet napjának tiszteletére Szentendrén. Arról, hogy mi a groteszk... Az Örkény István műveiből összeállított műsor három főszereplőjének egyike Laborczy Szilvia (KOS-19.), aki háromgyermekes családanyaként áll újra színpadra. A médiába csak rövid kirándulást tett (Tv9), de mint mondja: „a színészi munkához is kíváló alapot adott a KOS-os beszédtechnika, illetve a kamarmunka”.

LaborczySzilvia24SzinhaziPlakat2013

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés