Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Léderer Ákos (KOS-13.) ajánlja magát

Mégsem szűnik meg 
sportklub2
?

Halálhírét keltette több lap is, de állítólag csak átalakul 2016-ra a Sportklub tévécsatorna, amelynek egyik vezetője Hetthéssy Zoltán (KOS-19.). Mindenesetre a HírTv-hez távozó Horti Gábor (KOS-11.) után a csatorna másik arca, Léderer Ákos (KOS-13.) is megírta búcsúlevelét:

LedererAkosHokiPezgsovel2015

„Tudom, bárhová is kerüljek, sosem lesz már olyan jó dolgom, mint ami itt volt – írta a kommentátor Facebook-oldalán. – Már jó régóta nem volt meg az a biztonságérzet. (…) Nyolc éven át úgy karácsonyoztam, hogy nem volt egymás után két teljes szabadnapom. Most lesz, lehet több is, pedig egy sportriporternek ne legyen. Az igenis álljon teljes harckészültségben, bevetésre készen, hacsak nem döntötte le a kórság a lábáról, vagy nem kiabálta használhatatlanra a hangszálait. Ezt a szakmát nem elég szeretni, ezt imádni kell és erre egész életen át tartó hivatásként kell tekinteni. Én így tekintek. Készenlétben állok.

A sportszakma az utolsó szavakat úgy értelmezi: Ákos ajánlja magát. Egy tv-műsorban úgy emlegették: már a nyáron is meglepetést keltett, hogy nem hívta az induló M4 sportcsatorna.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés