Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Léderer Ákos (KOS-13.) ajánlja magát

Mégsem szűnik meg 
sportklub2
?

Halálhírét keltette több lap is, de állítólag csak átalakul 2016-ra a Sportklub tévécsatorna, amelynek egyik vezetője Hetthéssy Zoltán (KOS-19.). Mindenesetre a HírTv-hez távozó Horti Gábor (KOS-11.) után a csatorna másik arca, Léderer Ákos (KOS-13.) is megírta búcsúlevelét:

LedererAkosHokiPezgsovel2015

„Tudom, bárhová is kerüljek, sosem lesz már olyan jó dolgom, mint ami itt volt – írta a kommentátor Facebook-oldalán. – Már jó régóta nem volt meg az a biztonságérzet. (…) Nyolc éven át úgy karácsonyoztam, hogy nem volt egymás után két teljes szabadnapom. Most lesz, lehet több is, pedig egy sportriporternek ne legyen. Az igenis álljon teljes harckészültségben, bevetésre készen, hacsak nem döntötte le a kórság a lábáról, vagy nem kiabálta használhatatlanra a hangszálait. Ezt a szakmát nem elég szeretni, ezt imádni kell és erre egész életen át tartó hivatásként kell tekinteni. Én így tekintek. Készenlétben állok.

A sportszakma az utolsó szavakat úgy értelmezi: Ákos ajánlja magát. Egy tv-műsorban úgy emlegették: már a nyáron is meglepetést keltett, hogy nem hívta az induló M4 sportcsatorna.

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés