Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lemondott Szujó Zoltán (KOS-19.)

Egykori KOS-diák helyett
jelenlegi KOS-műhelyvezető
a TeleSport főszerkesztője

SzujoZoltan19KOS-nagyeloadas2014decAlloMosolyWeb  VobeczkyZoltan

2015. május 1-jétől Vobeczky Zoltán, a KOS műhelyvezető tanára  az MTVA Sport-főszerkesztőségének vezetője, de Szujó Zoltán (KOS-19.) munkájára is számít a közmédia: Forma-1-es közvetítéseknél és motorsport-műsorok kreatív producereként dolgozik tovább a TeleSportnál.

KaraszTibor49KGVobeczkyZoltanFixTvSportpalya20150323web

Kárász Tibor (KOS-49.) és Komlósi Gábor vendége a Sportpálya (FixTv) március 23-ai adásában: Vobeczky Zoltán

Egykori hallgatónk főszerkesztői megbízatása 7 hónapig tartott, lemondásáról már korábban is keringtek hírek.

Vobeczky Zoltán folytatni kívánja elődje elkezdett munkáját.
Az új főszerkesztő 2010-ben érkezett az MTVA-hoz, azelőtt 11 évet dolgozott a Danubius Rádiónál sportriporterként, szerkesztőként, sport-hírolvasóként. A média mellett kereskedelmi és kommunikációs területen is szerzett tapasztalatokat. Vobeczky Zoltántól nem idegenek a nagyformátumú vállalkozások, hiszen számos nagy eseményen (londoni olimpia, labdarúgó-vb és -Eb, kézilabda-Európa-bajnokság, Nemzeti Vágta) és a motorsportok területén a WTCC mellett a Forma-1 felelős szerkesztőjeként tevékenykedett egészen idáig – áll aköztévé közleményben.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés