Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lemondott Szujó Zoltán (KOS-19.)

Egykori KOS-diák helyett
jelenlegi KOS-műhelyvezető
a TeleSport főszerkesztője

SzujoZoltan19KOS-nagyeloadas2014decAlloMosolyWeb  VobeczkyZoltan

2015. május 1-jétől Vobeczky Zoltán, a KOS műhelyvezető tanára  az MTVA Sport-főszerkesztőségének vezetője, de Szujó Zoltán (KOS-19.) munkájára is számít a közmédia: Forma-1-es közvetítéseknél és motorsport-műsorok kreatív producereként dolgozik tovább a TeleSportnál.

KaraszTibor49KGVobeczkyZoltanFixTvSportpalya20150323web

Kárász Tibor (KOS-49.) és Komlósi Gábor vendége a Sportpálya (FixTv) március 23-ai adásában: Vobeczky Zoltán

Egykori hallgatónk főszerkesztői megbízatása 7 hónapig tartott, lemondásáról már korábban is keringtek hírek.

Vobeczky Zoltán folytatni kívánja elődje elkezdett munkáját.
Az új főszerkesztő 2010-ben érkezett az MTVA-hoz, azelőtt 11 évet dolgozott a Danubius Rádiónál sportriporterként, szerkesztőként, sport-hírolvasóként. A média mellett kereskedelmi és kommunikációs területen is szerzett tapasztalatokat. Vobeczky Zoltántól nem idegenek a nagyformátumú vállalkozások, hiszen számos nagy eseményen (londoni olimpia, labdarúgó-vb és -Eb, kézilabda-Európa-bajnokság, Nemzeti Vágta) és a motorsportok területén a WTCC mellett a Forma-1 felelős szerkesztőjeként tevékenykedett egészen idáig – áll aköztévé közleményben.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés