Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lemondott Szujó Zoltán (KOS-19.)

Egykori KOS-diák helyett
jelenlegi KOS-műhelyvezető
a TeleSport főszerkesztője

SzujoZoltan19KOS-nagyeloadas2014decAlloMosolyWeb  VobeczkyZoltan

2015. május 1-jétől Vobeczky Zoltán, a KOS műhelyvezető tanára  az MTVA Sport-főszerkesztőségének vezetője, de Szujó Zoltán (KOS-19.) munkájára is számít a közmédia: Forma-1-es közvetítéseknél és motorsport-műsorok kreatív producereként dolgozik tovább a TeleSportnál.

KaraszTibor49KGVobeczkyZoltanFixTvSportpalya20150323web

Kárász Tibor (KOS-49.) és Komlósi Gábor vendége a Sportpálya (FixTv) március 23-ai adásában: Vobeczky Zoltán

Egykori hallgatónk főszerkesztői megbízatása 7 hónapig tartott, lemondásáról már korábban is keringtek hírek.

Vobeczky Zoltán folytatni kívánja elődje elkezdett munkáját.
Az új főszerkesztő 2010-ben érkezett az MTVA-hoz, azelőtt 11 évet dolgozott a Danubius Rádiónál sportriporterként, szerkesztőként, sport-hírolvasóként. A média mellett kereskedelmi és kommunikációs területen is szerzett tapasztalatokat. Vobeczky Zoltántól nem idegenek a nagyformátumú vállalkozások, hiszen számos nagy eseményen (londoni olimpia, labdarúgó-vb és -Eb, kézilabda-Európa-bajnokság, Nemzeti Vágta) és a motorsportok területén a WTCC mellett a Forma-1 felelős szerkesztőjeként tevékenykedett egészen idáig – áll aköztévé közleményben.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés