Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Levélváltás

j

29-ére minden
feltöltött cikk felkerül!

Válaszlevél ITT, az oldal alján. 

Még feltölthetsz a Lapról Hangra oldalra!

LaprolLapraLOGOnegyzet

Elhárulni látszanak a problémák az önként is vállalt kötelező feladat elől. Reményeink szerint a következő egy-két napban a saját cikkeket is elfogadja a Lapról Hangra weboldal, s ezekről május 30-áig visszajelzést is kap a KOS.

Lehet hajrázni és most már nem kell telefonon segítséget kérni az akció szervezőitől (mint ahogyan azt néhányan – rámenős riporterként – jogosan megtették a múlt héten).

Levélváltás a szervezők és a KOS között (részletek)

Kedves Gábor!

Ez az oldal szempontjából személyi és tárhely kapacitási problémát is felvet, melyeket szeretnénk megoldani. 

Mivel technikus kollégánk az ünnepek alatt nem dolgozik, annyit tudunk vállalni, hogy a feltöltött anyagok május 31.-ig kerülnek fel az oldalra.

Ha ez a megoldás elfogadható, kérjük az oktatók és a diákok türelmét, május 31.-ig felkerülnek a felolvasások az oldalra.

Egyúttal kérném, értesítse a diákokat a feltöltés általunk vállalt határidejéről, az elmúlt 1 órában is többen érdeklődtek telefonon és e-mailben a feltöltött cikkek felől.

Köszönettel:
Sebestény Katalin
Infoalap

Kedves Katalin!

A tárhely-problémát megértjük (bár korábban soha nem említették nekünk).

Egyetlen kis módosítást kérnénk szépen csupán: ha a május 31-ei határidőt egy nappal előrehozhatnánk! Ugyanis 30-án tartjuk riporteriskolánk 49. évfolyamának bizonyítványosztó záróbankettjét, így megköszönnénk, ha legkésőbb szombat délután megtudhatnánk, kik teljesítették ezt a feltételt is, kik kaphatják meg médiadiplomájukat.

Ugye, azt jól értem, hogy most már nincs akadálya, hogy ezeket a „plusz cikkeket” is feltöltsék diákjaink?!

Ebben az esetben, ugye, nem is lesz okuk telefonon „zargatni” önöket (de kérem, értsék meg, ők csak – önként vállalt – feladatukat szeretnék tisztességgel teljesíteni).

Közreműködésüket előre is köszönjük!

Visszajelzésüket várva:
Komlósi Gábor
KOS

jKedves Gábor!

Igyekszünk minden feltöltésüket még május 29.-ig, azaz péntekig feltenni az oldalra.

Semmiképpen sem a saját cikkek színvonala okozott fejtörést számunkra, nagyon színvonalas cikkekről van szó, egyszerűen nem szeretnénk hivatkozási alapot teremteni az egyébként gyakorta jelentkező, sehol nem publikáló önjelölt szerzőknek.

Hivatkozni pedig arra tudunk, hogy kizárólag nyomtatásban megjelent újságcikkeket tudunk feltenni az oldalra. Az Esti Hírlap az egyetlen kivétel.

Köszönjük megértésüket, és természetesen nagyon köszönjük a feltöltött cikkeket.

Üdvözlettel:
Sebestény Katalin

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés