Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

London-könyv: KOS-osoknak az akciós árnál is kedvezőbben

Sajtótájékoztató, vizsgatárgy...
LondonSajtotajMehivo 

Az Aréna 2000 Kiadó hagyományaihoz híven ismét nívós kiadvánnyal jelentkezett a nyári olimpiáról.
A londoni könyv sok szempontból kötődik a KOS-hoz: egy volt diák (Risztov Éva, KOS-33.) olimpiai bajnoki címéről is több oldalon keresztül emlékeztünk meg, a „kilencedik bajnokról", a magyar szurkolókról Londonból Rozoga Krisztina (KOS-39.) írt, míg a könyvbemutatón díszvendégként lesz jelen Hajdú B. István (KOS-1.) és Vadon János (KOS-13.) – számolt be a könyv társszerkesztője, Pataki Gábor (KOS-35.).
A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes könyvbemutatóra sok szeretettel várjuk a KOS jelenlegi hallgatóit is! Annál is inkább, mert a sajtótájékoztatóval kapcsolatos tudnivalók egészen biztosan szerepelnek majd a vizsgán.

Diákjainknak meg külön akcióval készül a kiadó: KOS-hallgatók a helyszínen, az előtérben még a 5000 forintos akciós árnál is kedvezményesebben, 4500 forintért vásárolhatják meg a könyvet!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés