Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

London-könyv: KOS-osoknak az akciós árnál is kedvezőbben

Sajtótájékoztató, vizsgatárgy...
LondonSajtotajMehivo 

Az Aréna 2000 Kiadó hagyományaihoz híven ismét nívós kiadvánnyal jelentkezett a nyári olimpiáról.
A londoni könyv sok szempontból kötődik a KOS-hoz: egy volt diák (Risztov Éva, KOS-33.) olimpiai bajnoki címéről is több oldalon keresztül emlékeztünk meg, a „kilencedik bajnokról", a magyar szurkolókról Londonból Rozoga Krisztina (KOS-39.) írt, míg a könyvbemutatón díszvendégként lesz jelen Hajdú B. István (KOS-1.) és Vadon János (KOS-13.) – számolt be a könyv társszerkesztője, Pataki Gábor (KOS-35.).
A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes könyvbemutatóra sok szeretettel várjuk a KOS jelenlegi hallgatóit is! Annál is inkább, mert a sajtótájékoztatóval kapcsolatos tudnivalók egészen biztosan szerepelnek majd a vizsgán.

Diákjainknak meg külön akcióval készül a kiadó: KOS-hallgatók a helyszínen, az előtérben még a 5000 forintos akciós árnál is kedvezményesebben, 4500 forintért vásárolhatják meg a könyvet!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés