Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

London-könyv: KOS-osoknak az akciós árnál is kedvezőbben

Sajtótájékoztató, vizsgatárgy...
LondonSajtotajMehivo 

Az Aréna 2000 Kiadó hagyományaihoz híven ismét nívós kiadvánnyal jelentkezett a nyári olimpiáról.
A londoni könyv sok szempontból kötődik a KOS-hoz: egy volt diák (Risztov Éva, KOS-33.) olimpiai bajnoki címéről is több oldalon keresztül emlékeztünk meg, a „kilencedik bajnokról", a magyar szurkolókról Londonból Rozoga Krisztina (KOS-39.) írt, míg a könyvbemutatón díszvendégként lesz jelen Hajdú B. István (KOS-1.) és Vadon János (KOS-13.) – számolt be a könyv társszerkesztője, Pataki Gábor (KOS-35.).
A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes könyvbemutatóra sok szeretettel várjuk a KOS jelenlegi hallgatóit is! Annál is inkább, mert a sajtótájékoztatóval kapcsolatos tudnivalók egészen biztosan szerepelnek majd a vizsgán.

Diákjainknak meg külön akcióval készül a kiadó: KOS-hallgatók a helyszínen, az előtérben még a 5000 forintos akciós árnál is kedvezményesebben, 4500 forintért vásárolhatják meg a könyvet!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés