Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

London-könyv: KOS-osoknak az akciós árnál is kedvezőbben

Sajtótájékoztató, vizsgatárgy...
LondonSajtotajMehivo 

Az Aréna 2000 Kiadó hagyományaihoz híven ismét nívós kiadvánnyal jelentkezett a nyári olimpiáról.
A londoni könyv sok szempontból kötődik a KOS-hoz: egy volt diák (Risztov Éva, KOS-33.) olimpiai bajnoki címéről is több oldalon keresztül emlékeztünk meg, a „kilencedik bajnokról", a magyar szurkolókról Londonból Rozoga Krisztina (KOS-39.) írt, míg a könyvbemutatón díszvendégként lesz jelen Hajdú B. István (KOS-1.) és Vadon János (KOS-13.) – számolt be a könyv társszerkesztője, Pataki Gábor (KOS-35.).
A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes könyvbemutatóra sok szeretettel várjuk a KOS jelenlegi hallgatóit is! Annál is inkább, mert a sajtótájékoztatóval kapcsolatos tudnivalók egészen biztosan szerepelnek majd a vizsgán.

Diákjainknak meg külön akcióval készül a kiadó: KOS-hallgatók a helyszínen, az előtérben még a 5000 forintos akciós árnál is kedvezményesebben, 4500 forintért vásárolhatják meg a könyvet!

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés