Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

London-könyv: KOS-osoknak az akciós árnál is kedvezőbben

Sajtótájékoztató, vizsgatárgy...
LondonSajtotajMehivo 

Az Aréna 2000 Kiadó hagyományaihoz híven ismét nívós kiadvánnyal jelentkezett a nyári olimpiáról.
A londoni könyv sok szempontból kötődik a KOS-hoz: egy volt diák (Risztov Éva, KOS-33.) olimpiai bajnoki címéről is több oldalon keresztül emlékeztünk meg, a „kilencedik bajnokról", a magyar szurkolókról Londonból Rozoga Krisztina (KOS-39.) írt, míg a könyvbemutatón díszvendégként lesz jelen Hajdú B. István (KOS-1.) és Vadon János (KOS-13.) – számolt be a könyv társszerkesztője, Pataki Gábor (KOS-35.).
A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes könyvbemutatóra sok szeretettel várjuk a KOS jelenlegi hallgatóit is! Annál is inkább, mert a sajtótájékoztatóval kapcsolatos tudnivalók egészen biztosan szerepelnek majd a vizsgán.

Diákjainknak meg külön akcióval készül a kiadó: KOS-hallgatók a helyszínen, az előtérben még a 5000 forintos akciós árnál is kedvezményesebben, 4500 forintért vásárolhatják meg a könyvet!

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés