Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pótlási lehetőség,
saját technikával

m4sport_logo_joA Magyar Sportújságírók Szövetsége minden korábbinál rangosabb helyszínen, a Nemzeti Színházban rendezi meg 2016. január 14-én, csütörtökön 20 órától az M4 Év Sportolója Gálát, melyet a nemzeti sportcsatorna élő adásban közvetít. Akinek pótolnia kell a televíziós gyakorlatok közül, az valamelyik közvetítési feladatát kiválthatja ennek kommentálásával: ezúttal saját technikával elkészítve. 

Hosszu_Berki_440
A 2014-es Év sportolói: az úszó Hosszú Katinka és a tornász Berki Krisztián

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés