Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pótlási lehetőség,
saját technikával

m4sport_logo_joA Magyar Sportújságírók Szövetsége minden korábbinál rangosabb helyszínen, a Nemzeti Színházban rendezi meg 2016. január 14-én, csütörtökön 20 órától az M4 Év Sportolója Gálát, melyet a nemzeti sportcsatorna élő adásban közvetít. Akinek pótolnia kell a televíziós gyakorlatok közül, az valamelyik közvetítési feladatát kiválthatja ennek kommentálásával: ezúttal saját technikával elkészítve. 

Hosszu_Berki_440
A 2014-es Év sportolói: az úszó Hosszú Katinka és a tornász Berki Krisztián

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés