Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pótlási lehetőség,
saját technikával

m4sport_logo_joA Magyar Sportújságírók Szövetsége minden korábbinál rangosabb helyszínen, a Nemzeti Színházban rendezi meg 2016. január 14-én, csütörtökön 20 órától az M4 Év Sportolója Gálát, melyet a nemzeti sportcsatorna élő adásban közvetít. Akinek pótolnia kell a televíziós gyakorlatok közül, az valamelyik közvetítési feladatát kiválthatja ennek kommentálásával: ezúttal saját technikával elkészítve. 

Hosszu_Berki_440
A 2014-es Év sportolói: az úszó Hosszú Katinka és a tornász Berki Krisztián

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés