Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mammy levele a kiadónak

Mammy Press vol. 1. –
a 2011-es ősz első KOS-újsága

„Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen” – és ha majd egysMammyPresszer istenit alkotok, én is fogok! Addig beérem azzal, hogy a MamyPress novemberi száma a vállalt határidőre elkészült, és örömmel töltött el, hogy nem egyedül kellett megtöltsem...

Kiss Ágnes (KOS-43.), főszerkesztő

A nagy mű ITT olvasható!

Online KOS-havilap indul

KissAgnesMammy43Tisztelt Kiadó! :-)
Örömmel értesítem, hogy a MammyPress megkezdte működését, és online havilap formájában novembertől minden hónapban elérhető lesz az önök számára is.
Főszerkesztő: Kiss Ágnes Mammy (KOS-43.) 

Tervezett megjelenés: 8 oldal A/4-es méretben, PDF formátumban.

2011. novembertől 2012. januárig összesen 3 szám megjelenése várható. (Folytatás elképzelhető.) Tartalmára nézve színes, képes, közéleti-kulturális jellegű magazin.

A szerkesztőség munkatársai:
-        Kiss Ágnes (KOS-43.) főszerkesztő
-        Gerencsér Dóra (KOS-43.) szerkesztő
-        Iványi Margit (KOS-42.) szerkesztő

A szerkesztőség a változásjogát fenntartja.
A MammyPress működését részvénytársaság formájában kívánja biztosítani, így 2011. november 1-től megméreti magát a tőzsdén is. 

A kötelespéldányokat az OSZK helyett a KOS részére küldjük meg, minden hónap 15. napjáig.

Üdvözlettel:
Kiss Ágnes

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés