Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már a fachokban a lap- és sajtószemlék értékelése

SorokKozottNewYorkTimesotOlvasoNo1895Sokan
műfajt
tévesztettek...

Nem volt maradéktalanul elégedett a lap- és sajtószemlékkel Féderer Andrea (KOS-21.) újságíró, televíziós,Playboy, Klubrádió, CKM, az RTL Klub, Magyar Televízió (Kékfény, Híradó, hirdado.hu) szerkesztő-riportere, az FTC korábbi sajtófőnököke.

FedererErnyovelVagva

Főleg azt kifogásolta, hogy sokan híreket mondtak vagy reklámot csaptak a weblapoknak, ahelyett, hogy áttakintették volna a kínálatot, válogatva, összehasonlítva, ajánlva.

OzeDavid48

SimighAgnes49ff.jpg

A legjobbnak Simigh Ágnes (KOS-49.) és Őze Dávid (KOS-48.) teljesítményét értékelte, kiemelve, hogy mindketten úgy voltak közvetlenek és szakszerűek egyszerre, hogy nem papírból olvasták mondandójukat.
15 pótlólag teljesített gyyakorlat még értékelésre vár. 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés