Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már a fachokban a lap- és sajtószemlék értékelése

SorokKozottNewYorkTimesotOlvasoNo1895Sokan
műfajt
tévesztettek...

Nem volt maradéktalanul elégedett a lap- és sajtószemlékkel Féderer Andrea (KOS-21.) újságíró, televíziós,Playboy, Klubrádió, CKM, az RTL Klub, Magyar Televízió (Kékfény, Híradó, hirdado.hu) szerkesztő-riportere, az FTC korábbi sajtófőnököke.

FedererErnyovelVagva

Főleg azt kifogásolta, hogy sokan híreket mondtak vagy reklámot csaptak a weblapoknak, ahelyett, hogy áttakintették volna a kínálatot, válogatva, összehasonlítva, ajánlva.

OzeDavid48

SimighAgnes49ff.jpg

A legjobbnak Simigh Ágnes (KOS-49.) és Őze Dávid (KOS-48.) teljesítményét értékelte, kiemelve, hogy mindketten úgy voltak közvetlenek és szakszerűek egyszerre, hogy nem papírból olvasták mondandójukat.
15 pótlólag teljesített gyyakorlat még értékelésre vár. 

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés