Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már a fachokban a lap- és sajtószemlék értékelése

SorokKozottNewYorkTimesotOlvasoNo1895Sokan
műfajt
tévesztettek...

Nem volt maradéktalanul elégedett a lap- és sajtószemlékkel Féderer Andrea (KOS-21.) újságíró, televíziós,Playboy, Klubrádió, CKM, az RTL Klub, Magyar Televízió (Kékfény, Híradó, hirdado.hu) szerkesztő-riportere, az FTC korábbi sajtófőnököke.

FedererErnyovelVagva

Főleg azt kifogásolta, hogy sokan híreket mondtak vagy reklámot csaptak a weblapoknak, ahelyett, hogy áttakintették volna a kínálatot, válogatva, összehasonlítva, ajánlva.

OzeDavid48

SimighAgnes49ff.jpg

A legjobbnak Simigh Ágnes (KOS-49.) és Őze Dávid (KOS-48.) teljesítményét értékelte, kiemelve, hogy mindketten úgy voltak közvetlenek és szakszerűek egyszerre, hogy nem papírból olvasták mondandójukat.
15 pótlólag teljesített gyyakorlat még értékelésre vár. 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés