Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már a fachokban a lap- és sajtószemlék értékelése

SorokKozottNewYorkTimesotOlvasoNo1895Sokan
műfajt
tévesztettek...

Nem volt maradéktalanul elégedett a lap- és sajtószemlékkel Féderer Andrea (KOS-21.) újságíró, televíziós,Playboy, Klubrádió, CKM, az RTL Klub, Magyar Televízió (Kékfény, Híradó, hirdado.hu) szerkesztő-riportere, az FTC korábbi sajtófőnököke.

FedererErnyovelVagva

Főleg azt kifogásolta, hogy sokan híreket mondtak vagy reklámot csaptak a weblapoknak, ahelyett, hogy áttakintették volna a kínálatot, válogatva, összehasonlítva, ajánlva.

OzeDavid48

SimighAgnes49ff.jpg

A legjobbnak Simigh Ágnes (KOS-49.) és Őze Dávid (KOS-48.) teljesítményét értékelte, kiemelve, hogy mindketten úgy voltak közvetlenek és szakszerűek egyszerre, hogy nem papírból olvasták mondandójukat.
15 pótlólag teljesített gyyakorlat még értékelésre vár. 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés