Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Álmos (KOS-43.) újraéleszti a KOS-rádiót

Már kot-, azaz KOSnyeleskedik!

BakonyiAlmos-PreKOS2011-sporthiradoA tanévkezdés előtt egy héttel már aktívan dolgoznak a KOS új diákjai! A PRE-KOS egyik növendéke, a mostanra már KOS-43-as Bakonyi Álmos, szeretne azzal a hagyománnyal szakítani, hogy folyamatos rádióműsor pontosan 2009 novembere óta nincs házon belül. Ezért született meg a KOSnyeles!

BakonyiAlmos-PreKos-vizisprintA KOSnyeles egy olyan kb. 15 perces heti rádióműsor, amely megpróbál információt közölni, műhelyeket ajánlani vagy csak szimplán megismertetni a KOS-t! Azoknak ajánljuk, akik ide járnak vagy ide szeretnének járni, esetleg csak szimplán szeretnék jól érezni magukat, miközben pörögnek a hétköznapok….

Élesszük újra a KOS-ban a rádiózást!

Bakonyi Álmos (KOS-43.)

Dim lights Embed Embed this video on your site

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés