Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Álmos (KOS-43.) újraéleszti a KOS-rádiót

Már kot-, azaz KOSnyeleskedik!

BakonyiAlmos-PreKOS2011-sporthiradoA tanévkezdés előtt egy héttel már aktívan dolgoznak a KOS új diákjai! A PRE-KOS egyik növendéke, a mostanra már KOS-43-as Bakonyi Álmos, szeretne azzal a hagyománnyal szakítani, hogy folyamatos rádióműsor pontosan 2009 novembere óta nincs házon belül. Ezért született meg a KOSnyeles!

BakonyiAlmos-PreKos-vizisprintA KOSnyeles egy olyan kb. 15 perces heti rádióműsor, amely megpróbál információt közölni, műhelyeket ajánlani vagy csak szimplán megismertetni a KOS-t! Azoknak ajánljuk, akik ide járnak vagy ide szeretnének járni, esetleg csak szimplán szeretnék jól érezni magukat, miközben pörögnek a hétköznapok….

Élesszük újra a KOS-ban a rádiózást!

Bakonyi Álmos (KOS-43.)

Dim lights Embed Embed this video on your site

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés