Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Álmos (KOS-43.) újraéleszti a KOS-rádiót

Már kot-, azaz KOSnyeleskedik!

BakonyiAlmos-PreKOS2011-sporthiradoA tanévkezdés előtt egy héttel már aktívan dolgoznak a KOS új diákjai! A PRE-KOS egyik növendéke, a mostanra már KOS-43-as Bakonyi Álmos, szeretne azzal a hagyománnyal szakítani, hogy folyamatos rádióműsor pontosan 2009 novembere óta nincs házon belül. Ezért született meg a KOSnyeles!

BakonyiAlmos-PreKos-vizisprintA KOSnyeles egy olyan kb. 15 perces heti rádióműsor, amely megpróbál információt közölni, műhelyeket ajánlani vagy csak szimplán megismertetni a KOS-t! Azoknak ajánljuk, akik ide járnak vagy ide szeretnének járni, esetleg csak szimplán szeretnék jól érezni magukat, miközben pörögnek a hétköznapok….

Élesszük újra a KOS-ban a rádiózást!

Bakonyi Álmos (KOS-43.)

Dim lights Embed Embed this video on your site

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés