Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bakonyi Álmos (KOS-43.) újraéleszti a KOS-rádiót

Már kot-, azaz KOSnyeleskedik!

BakonyiAlmos-PreKOS2011-sporthiradoA tanévkezdés előtt egy héttel már aktívan dolgoznak a KOS új diákjai! A PRE-KOS egyik növendéke, a mostanra már KOS-43-as Bakonyi Álmos, szeretne azzal a hagyománnyal szakítani, hogy folyamatos rádióműsor pontosan 2009 novembere óta nincs házon belül. Ezért született meg a KOSnyeles!

BakonyiAlmos-PreKos-vizisprintA KOSnyeles egy olyan kb. 15 perces heti rádióműsor, amely megpróbál információt közölni, műhelyeket ajánlani vagy csak szimplán megismertetni a KOS-t! Azoknak ajánljuk, akik ide járnak vagy ide szeretnének járni, esetleg csak szimplán szeretnék jól érezni magukat, miközben pörögnek a hétköznapok….

Élesszük újra a KOS-ban a rádiózást!

Bakonyi Álmos (KOS-43.)

Dim lights Embed Embed this video on your site

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés