Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már most szólunk!

Filmajánló
a szabad hétvégére

Közeledik Makk Károly 90. születésnapja. A Nemzet művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar filmszakembernek olyan alkotásokat köszönhet a filmtörténet, mint a Szerelem, a Macskajáték vagy a Liliomfi. A szabad hétvégén érdemes egyet-kettőt megnézni a leghíresebb rendezéseiből: a következő cikkírási feladatnál jól jöhet!

makkkaroly_szerelemTörőcsik Mari és Darvas Iván
a Szerelem című filmben

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés