Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Maratoni Oscar-gála

Lelkesek, állelkesek és álmosok a riporterállásban

Sokan teljesítették az éjjeli-hajnali feladatot, az Oscar-gála off-tube közvetítését. (S olyan is akadt, akinek az utolsó pillanatban be kellett vonni a „mikrofonengedélyét", erre az egy alkalomra.)

Első hallásra úgy tűnt, a szokásosnál több hozzáértő, jól felkészült riporter kommentálta off-tube az eseményt. Közéjük tartozott a kis képen látható Gyenes Fanni (KOS-48.) és Horváth Nikolett (KOS-47.) is.

OscarMonitorGyenesFanni48HorvathNikolett47

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés