Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Márciusi hajrá II.

Jelenlegi diákjaink interjúi médiasztárokkal

BarocsiPal55Interju.EgriViktor2018

„Alapjában véve mindent szeretek. Még a tanítást is” – ismeri be az ismert kommentátor, Egri Viktor (DigiSport), csak az marad rejtély, miért egy női-férfi ruharaktárban készült a beszélgetést igazoló kép Barócsi Pálról (KOS-55.) és interjúalanyáról.

KerekIstvan55InterjuHegedusHenrik2018

„A legtöbbek számára az M4 Sport szakértői székéből lehet ismerős Hegedűs Henrik (a képen jobbra). Azt azonban kevesebben tudják, hogy a mai mainstream médiában rengeteg Henrik-nevelés szerepel” – írja interjúja kopfjában Kerek István (KOS-55.), s erről is szól a cikkírási feladatként készített beszélgetés.

MassanyiEdina55KerekesPeter45

„Vele együtt kerek a világ” – adta a Kerekes Péter (KOS-45.) videózsurnalisztáról írott portréinterjúja címéül Massányi Edina (KOS-55.).

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés