Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Márciusi hajrá II.

Jelenlegi diákjaink interjúi médiasztárokkal

BarocsiPal55Interju.EgriViktor2018

„Alapjában véve mindent szeretek. Még a tanítást is” – ismeri be az ismert kommentátor, Egri Viktor (DigiSport), csak az marad rejtély, miért egy női-férfi ruharaktárban készült a beszélgetést igazoló kép Barócsi Pálról (KOS-55.) és interjúalanyáról.

KerekIstvan55InterjuHegedusHenrik2018

„A legtöbbek számára az M4 Sport szakértői székéből lehet ismerős Hegedűs Henrik (a képen jobbra). Azt azonban kevesebben tudják, hogy a mai mainstream médiában rengeteg Henrik-nevelés szerepel” – írja interjúja kopfjában Kerek István (KOS-55.), s erről is szól a cikkírási feladatként készített beszélgetés.

MassanyiEdina55KerekesPeter45

„Vele együtt kerek a világ” – adta a Kerekes Péter (KOS-45.) videózsurnalisztáról írott portréinterjúja címéül Massányi Edina (KOS-55.).

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés