Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Márciusi hajrá III.

Kezdő diákjaink interjúi befutott KOS-hallgatókkal

ViktorinTamas53SlagerPlakat2017.12

„Kiírtam a budapesti rádiókat A-tól Z-ig és küldtem nekik egy kör-emailt. Amikor nem jött rá sehonnan válasz, akkor jött az, hogy én utána nézek, hogy lehet továbbmenni és így találtam meg a KOS-t” – mesélte Viktorin Tamás (KOS-53.), aki 2017-ben végzett az iskolában.

BaloghDavid56.Interju.ViktorinTamas53S egy évvel később már a Sláger Rádió műsorvezetőjeként adott interjút a kép bal oldalán látható Balogh Dávidnak (KOS-56.).

SzalagyiAron56SebokZoltan41.Interju2018

Sebők Zoltán (KOS-41.), a goal.com magyar oldalának főszerkesztője (jobbra) Szalagyi Áronnak (KOS-56.) árulta el, miért váltott 30 fölött a médiára.

NemethZsolt13portre2018KormendUgyvezeto

Németh Zsolt (KOS-13.), a körmendi televízió főszerkesztője, 2018 márciusában már mint az Európa-kupában szereplő Egis Körmend férfi kosárlabdázóinak frissen kinevezett ügyvezetője nyilatkozott Sávoly Boglárkának (KOS-56.).

KungliDavid56HarasztiAdam27.Interju2018

Haraszti Ádám (KOS-27.) egykori hallgatónkkal, a DigiSport kommentátorával Kungli Dávid (KOS-56.) készített interjút, bár az igazoló szelfin a fejét övező babérkoszorú (?) még csak előlegezett bizalom.

MetzZsofi56.InterjuGalPetra43.2018

„Mindig öröm olyanokkal találkozni, akik inspirálnak... Alig várom, hogy egyszer együtt dolgozzunk a szakmában” – sóhajtott nagyott cikkében Gál Petrával (KOS-43.), az RTL Klub Fókusz szerkesztő-riporterével, a Story Extra műsorvezetőjével kapcsolatban Metz Zsófia (KOS-56.), aki képen máris előtérbe került.

SzemannGyorgyi56InterjuGyenesTunde53

„Kezdetektől a karrierig, kávéval, könnyedén” – remek felcímet adott a Gyenes Tündével (KOS-53), a Tények Reggel (TV2) adásainak szerkesztőjével folytatott beszélgetéshez, (a képen balra látható) Szémann Györgyi (KOS-56.).

SneddSzilard56MehesGaborSportTv2018

MehesGabor2018SportTvMonitorokkal

„Óriási élmény volt beülni Méhes Gáborhoz (KOS-8. a felső képen középen) az egyik kézilabda-közvetítésére. Beszélgettünk, megmutatta a vezérlőt, majd együtt taxiztunk a Sport Tv-ből a Népligetbe, hogy ő elérje a telekocsiját, én pedig a buszomat” – írta Sneff Szilárd (KOS-56. a képen balra, csíkosban). 

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés