Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Márciusi hajrá III.

Kezdő diákjaink interjúi befutott KOS-hallgatókkal

ViktorinTamas53SlagerPlakat2017.12

„Kiírtam a budapesti rádiókat A-tól Z-ig és küldtem nekik egy kör-emailt. Amikor nem jött rá sehonnan válasz, akkor jött az, hogy én utána nézek, hogy lehet továbbmenni és így találtam meg a KOS-t” – mesélte Viktorin Tamás (KOS-53.), aki 2017-ben végzett az iskolában.

BaloghDavid56.Interju.ViktorinTamas53S egy évvel később már a Sláger Rádió műsorvezetőjeként adott interjút a kép bal oldalán látható Balogh Dávidnak (KOS-56.).

SzalagyiAron56SebokZoltan41.Interju2018

Sebők Zoltán (KOS-41.), a goal.com magyar oldalának főszerkesztője (jobbra) Szalagyi Áronnak (KOS-56.) árulta el, miért váltott 30 fölött a médiára.

NemethZsolt13portre2018KormendUgyvezeto

Németh Zsolt (KOS-13.), a körmendi televízió főszerkesztője, 2018 márciusában már mint az Európa-kupában szereplő Egis Körmend férfi kosárlabdázóinak frissen kinevezett ügyvezetője nyilatkozott Sávoly Boglárkának (KOS-56.).

KungliDavid56HarasztiAdam27.Interju2018

Haraszti Ádám (KOS-27.) egykori hallgatónkkal, a DigiSport kommentátorával Kungli Dávid (KOS-56.) készített interjút, bár az igazoló szelfin a fejét övező babérkoszorú (?) még csak előlegezett bizalom.

MetzZsofi56.InterjuGalPetra43.2018

„Mindig öröm olyanokkal találkozni, akik inspirálnak... Alig várom, hogy egyszer együtt dolgozzunk a szakmában” – sóhajtott nagyott cikkében Gál Petrával (KOS-43.), az RTL Klub Fókusz szerkesztő-riporterével, a Story Extra műsorvezetőjével kapcsolatban Metz Zsófia (KOS-56.), aki képen máris előtérbe került.

SzemannGyorgyi56InterjuGyenesTunde53

„Kezdetektől a karrierig, kávéval, könnyedén” – remek felcímet adott a Gyenes Tündével (KOS-53), a Tények Reggel (TV2) adásainak szerkesztőjével folytatott beszélgetéshez, (a képen balra látható) Szémann Györgyi (KOS-56.).

SneddSzilard56MehesGaborSportTv2018

MehesGabor2018SportTvMonitorokkal

„Óriási élmény volt beülni Méhes Gáborhoz (KOS-8. a felső képen középen) az egyik kézilabda-közvetítésére. Beszélgettünk, megmutatta a vezérlőt, majd együtt taxiztunk a Sport Tv-ből a Népligetbe, hogy ő elérje a telekocsiját, én pedig a buszomat” – írta Sneff Szilárd (KOS-56. a képen balra, csíkosban). 

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés