Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Még semmiről sem maradtál le!

PÓTFELVÉTELI!

Február 5-én (pénteken) 17 órától pótfelvételit tartunk a KOS-ban (Sajtóház, Budapest VI. kerület, Vörösmarty u 47/a), a későn ébredőknek! Aki pedig sikeresen veszi az akadályt, másnap már kezdheti is a tanévet!

Felvetelizo

Semmi mást nem kell magaddal hoznod, mint a tehetségedet, egy tollat és 3000 Ft  felvételi díjat. És hogy mire számíthatsz?

Rövid felmérő tesztre (sportriporter-jelölteknek néhány plusz aktuális sportkérdés is!),

Cikkírási feladatra (a megadott 10-15 aktuális, közismert téma közül egyet kell választani, és azzal kapcsolatban leírni – most még műfaji, terjedelmi, vagy bármely más megkötés nélkül – a gondolataidat),

„Kamerapróbára”(rövid bemutatkozás a kamera előtt greenbox stúdióban)

KameraprobaFelveteli2011febrKOS42

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés