Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Még semmiről sem maradtál le!

PÓTFELVÉTELI!

Február 5-én (pénteken) 17 órától pótfelvételit tartunk a KOS-ban (Sajtóház, Budapest VI. kerület, Vörösmarty u 47/a), a későn ébredőknek! Aki pedig sikeresen veszi az akadályt, másnap már kezdheti is a tanévet!

Felvetelizo

Semmi mást nem kell magaddal hoznod, mint a tehetségedet, egy tollat és 3000 Ft  felvételi díjat. És hogy mire számíthatsz?

Rövid felmérő tesztre (sportriporter-jelölteknek néhány plusz aktuális sportkérdés is!),

Cikkírási feladatra (a megadott 10-15 aktuális, közismert téma közül egyet kell választani, és azzal kapcsolatban leírni – most még műfaji, terjedelmi, vagy bármely más megkötés nélkül – a gondolataidat),

„Kamerapróbára”(rövid bemutatkozás a kamera előtt greenbox stúdióban)

KameraprobaFelveteli2011febrKOS42

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés