Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Még semmiről sem maradtál le!

PÓTFELVÉTELI!

Február 5-én (pénteken) 17 órától pótfelvételit tartunk a KOS-ban (Sajtóház, Budapest VI. kerület, Vörösmarty u 47/a), a későn ébredőknek! Aki pedig sikeresen veszi az akadályt, másnap már kezdheti is a tanévet!

Felvetelizo

Semmi mást nem kell magaddal hoznod, mint a tehetségedet, egy tollat és 3000 Ft  felvételi díjat. És hogy mire számíthatsz?

Rövid felmérő tesztre (sportriporter-jelölteknek néhány plusz aktuális sportkérdés is!),

Cikkírási feladatra (a megadott 10-15 aktuális, közismert téma közül egyet kell választani, és azzal kapcsolatban leírni – most még műfaji, terjedelmi, vagy bármely más megkötés nélkül – a gondolataidat),

„Kamerapróbára”(rövid bemutatkozás a kamera előtt greenbox stúdióban)

KameraprobaFelveteli2011febrKOS42

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés