Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Még semmiről sem maradtál le!

PÓTFELVÉTELI!

Február 5-én (pénteken) 17 órától pótfelvételit tartunk a KOS-ban (Sajtóház, Budapest VI. kerület, Vörösmarty u 47/a), a későn ébredőknek! Aki pedig sikeresen veszi az akadályt, másnap már kezdheti is a tanévet!

Felvetelizo

Semmi mást nem kell magaddal hoznod, mint a tehetségedet, egy tollat és 3000 Ft  felvételi díjat. És hogy mire számíthatsz?

Rövid felmérő tesztre (sportriporter-jelölteknek néhány plusz aktuális sportkérdés is!),

Cikkírási feladatra (a megadott 10-15 aktuális, közismert téma közül egyet kell választani, és azzal kapcsolatban leírni – most még műfaji, terjedelmi, vagy bármely más megkötés nélkül – a gondolataidat),

„Kamerapróbára”(rövid bemutatkozás a kamera előtt greenbox stúdióban)

KameraprobaFelveteli2011febrKOS42

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés