Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Megalakult a Junior Szakosztály

Vincze Júlia (KOS-50.)
lett az első elnök

MUOSZ2010A hétvégén megalakult a MÚOSZ Junior Szakosztálya. A leglelkesebbek még bő két órával a kezdés után is programokról, vendégekről, közös akciókról tervezgettek a Sajtóház Gimes termében. Az alakuló ülésen elnöknek a korábban szervezői munkakörben is dolgozó, jelenleg egyszerre a rádiózással, az írott sajtóval és a televíziózással is foglalkozó (ő interjúvolta meg például tavasszal a Sajtóházba érkező japán nagykövetet is) Vincze Júliát (KOS-50.) választották. A két szervezőtitkár: Molnár Anett (KOS-47.) és Müller Ádám (KOS-49.).

VinczeJulia

MolnarAnett47ffMullerAdam49ff

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés