Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Megalakult a Junior Szakosztály

Vincze Júlia (KOS-50.)
lett az első elnök

MUOSZ2010A hétvégén megalakult a MÚOSZ Junior Szakosztálya. A leglelkesebbek még bő két órával a kezdés után is programokról, vendégekről, közös akciókról tervezgettek a Sajtóház Gimes termében. Az alakuló ülésen elnöknek a korábban szervezői munkakörben is dolgozó, jelenleg egyszerre a rádiózással, az írott sajtóval és a televíziózással is foglalkozó (ő interjúvolta meg például tavasszal a Sajtóházba érkező japán nagykövetet is) Vincze Júliát (KOS-50.) választották. A két szervezőtitkár: Molnár Anett (KOS-47.) és Müller Ádám (KOS-49.).

VinczeJulia

MolnarAnett47ffMullerAdam49ff

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés