Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Megjelent Komlósi Gábor új könyve

Kötelező olvasmány mindenkinek!

KGbeszel2Muosz-kozgyulesZsanerSzukForditott2011dec

A könyv nálunk a KOS-ban is megvásárolható 3000 forintért (jelenlegi KOS hallgatóknak kedvezményesen, 2500 forintos áron). A könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várunk a Sajtóházba, december 2-án, 18 órakor. 

sprt15_v2JO

Miért üvöltött a rémült Gundel Takács Gáborral az adásrendező? Melyik riporterünknek kellett újra megtanulnia beszélni? Kit ríkatott meg 13 fürdőgatyás férfi? Igaz-e, hogy az „öreg” Knézy nem kedvelte a „kis” Hajdú B. Istvánt (KOS-1.) és társait? Ezernyi érdekesség mellett mindez kiderül Komlósi Gábor frissen megjelent interjúkötetéből, a 22 sportriporter interjú című könyvből. A KOSigazgatója két éven át faggatta hétfő esténként pályatársait a Sportpálya című műsorban megvalósult álmokról, kettétört pályaívekről, mindeddig eltitkolt történetekről. Sportrajongóknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott! 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés