Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Megjelent Komlósi Gábor új könyve

Kötelező olvasmány mindenkinek!

KGbeszel2Muosz-kozgyulesZsanerSzukForditott2011dec

A könyv nálunk a KOS-ban is megvásárolható 3000 forintért (jelenlegi KOS hallgatóknak kedvezményesen, 2500 forintos áron). A könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várunk a Sajtóházba, december 2-án, 18 órakor. 

sprt15_v2JO

Miért üvöltött a rémült Gundel Takács Gáborral az adásrendező? Melyik riporterünknek kellett újra megtanulnia beszélni? Kit ríkatott meg 13 fürdőgatyás férfi? Igaz-e, hogy az „öreg” Knézy nem kedvelte a „kis” Hajdú B. Istvánt (KOS-1.) és társait? Ezernyi érdekesség mellett mindez kiderül Komlósi Gábor frissen megjelent interjúkötetéből, a 22 sportriporter interjú című könyvből. A KOSigazgatója két éven át faggatta hétfő esténként pályatársait a Sportpálya című műsorban megvalósult álmokról, kettétört pályaívekről, mindeddig eltitkolt történetekről. Sportrajongóknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott! 

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés