Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Megjelent Komlósi Gábor új könyve

Kötelező olvasmány mindenkinek!

KGbeszel2Muosz-kozgyulesZsanerSzukForditott2011dec

A könyv nálunk a KOS-ban is megvásárolható 3000 forintért (jelenlegi KOS hallgatóknak kedvezményesen, 2500 forintos áron). A könyvbemutatóra mindenkit szeretettel várunk a Sajtóházba, december 2-án, 18 órakor. 

sprt15_v2JO

Miért üvöltött a rémült Gundel Takács Gáborral az adásrendező? Melyik riporterünknek kellett újra megtanulnia beszélni? Kit ríkatott meg 13 fürdőgatyás férfi? Igaz-e, hogy az „öreg” Knézy nem kedvelte a „kis” Hajdú B. Istvánt (KOS-1.) és társait? Ezernyi érdekesség mellett mindez kiderül Komlósi Gábor frissen megjelent interjúkötetéből, a 22 sportriporter interjú című könyvből. A KOSigazgatója két éven át faggatta hétfő esténként pályatársait a Sportpálya című műsorban megvalósult álmokról, kettétört pályaívekről, mindeddig eltitkolt történetekről. Sportrajongóknak kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott! 

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés